Pirmas blaivus festivalis VAROM

Pirmas blaivus festivalis VAROM

Švęsk taip, kaip dar nešventei! Su tokiu šūkiu vasarą pasitiks pirmą kartą Lietuvoje rengiamas blaivus VAROM! festivalis. Po VAROM! vardu slypinti entuziastų komanda rengia neįtikėtiną trijų dienų šventę po atviru dangumi ant ežero pakrantės– su daug geros ir tik „gyvos“ muzikos, su erdvėmis meno dirbtuvėms ir projektams, su atvira širdimi naujai patirčiai, kuria pasirūpins kvalifikuoti sveikos gyvensenos treneriai ir lektoriai. 

„Festivalis užaugo pats, po to, kai nuo šių metų sausio rengiamo projekto VAROM! vakarėliuose salės ėmė braškėti nuo visų norinčių apsilankyti skaičiaus. Rengiame vakarėlius taip, kaip patys norėtume linksmintis, ir šis receptas pasirodė besąs tinkantis gausybei VAROM! dalyvių“- sako organizatoriai, pabrėždami, jog šis projektas – ne komercinis ir skirtas absoliučiai visiems – barjerai nekuriami dress cod‘ais ar face control‘ais.

„Tereikia išdrįsti viena – tris dienas gamtoje patirti visas festivalio gėrybes be lašo alkoholio. Nes jau atėjo laikas linksmintis kitaip – iš širdies, prasmingai, be stereotipų ir nesislepiant už kaukių,“ – projekto sėkme įsitikinę organizatoriai, svečiams ruošiantys įspūdingą festivalio programą: VAROM! muzikos scenoje pasirodys gerai žinomi atlikėjai: Antis, Žas, Skylė su Aiste Smilgevičiūte, Happyendless, Kamanių šilelis, Markas Palubenka, Golden Parazyth, Andrius Kaniava, Vytautas V. Landsbergis ir kiti. Meno erdvėje nuolatos vyks kūrybinės dirbtuvės, atskira scena rengiama interaktyviems užsiėmimams, mankštoms bei šokiams – nuo meditacinių iki havajietiškų, kurių žingsnelių ir subtilybių mokysimės kartu! Pašėlusiems žadamos maudynės purve, o gilesnių patyrimų ieškantiems bus skirti jogos ir meditacijos užsiėmimai bei galingųjų gongų garsų sesijos. Paskaitas ir praktinius mokymus apie sveiką gyvenseną, darnius santykius, mitybą ves patyrę lektoriai, o mažiausieji ras sau skirtą erdvę su spalvomis, žaidimais ir užkrečiančia nuotaika.

Festivalio bilietais jau prekiauja www.tiketa.lt. Iki 7 m. amžiaus įleidžiami nemokamai, nuolaidos taikomos moksleiviams, studentams, šeimoms. Gausios šeimos su vaikais iki 12 m. įleidžiamos nemokamai. Jokie papildomi mokesčiai – nei už palapines statymą, nei už automobilio stovėjimą – nebus taikomi.

VAROM! vasaros festivalis – liepos 26-28 d. vos už 40 km nuo Vilniaus, Gaveikių km., prie Gaveikių ežero. Čia renkasi tie, kurie moka švęsti!

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai