Bilietai: 2.32€ (8 Lt).
Bilietus įsigykite visose Ticket Market kasose, www.ticketmarket.lt ir teatro kasoje.
Vienos dalies spektaklis vaikams MIKĖ.
Pagal A. A. Milne knygą „Pūkuotuko pasaulis“
Spektaklio trukmė – 1 val.
Premjera – 2013m. kovo 9 d.

Inscenizacijos autorius ir režisierius – Algimantas Pociūnas
Scenografija – Roma Gilė
Muzikinis apipavidalinimas – Paulius Trijonis

VAIDINA:
Mikė – Aurimas Pintulis
Triušis – Dalius Jančiauskas
Knysliukas – Lina Bocytė
Pelėda – Vilija Paleckaitė
Asiliukas – Danguolė Petraitytė
Tigriukas – Aidas Matutis


Ne viena karta užaugo klausydamasi žavingų pasakojimų apie Mikę Pūkuotuką. Jau daugiau kaip aštuoniasdešimt metų Aleno Aleksandro Milno sukurtas personažas Mikė džiugina viso pasaulio vaikus ir suaugusiuosius. Šį kartą smagiausios Mikės Pūkuotuko ir jo draugų istorijos Paslaptingoje Girioje atgijo nuotaikingame Šiaulių dramos teatro spektaklyje, kurį režisavo Algimantas Pociūnas.
Neprilygstamasis Mikė ir jo ištikimieji draugai – Paršelis, Triušis, Tigras, Asiliukas Nulėpausis ir išmintingoji Pelėda – leidžiasi į daugeliui gerai žinomus, bet niekada neatsibostančius nuotykius. Spektaklyje skamba daug juoko, muzikos ir linksmų Mikės eiliuotų dainelių.
Spektaklis „Mikė“ – puiki galimybė susitikti su mylimais personažais, apsilankyti Šimtamylėje Girioje, pasisvečiuoti pas Paršelį, „pafilosofuoti“ drauge su Mike, linksmintis kartu su Tigru, klausytis Pelėdos pasakojimų ar rasti uodegą nelaimingajam Asiliukui.
A. A. Milno knygos išverstos daugiau kaip į trisdešimt pasaulio kalbų. Jam pavyko sukurti tipažus, tinkamus visiems laikams ir kraštams. Aišku, iš visų personažų mieliausias yra Mikė Pūkuotukas ir pirmiausia jo optimistiškas požiūris į gyvenimą. Tikra tiesa, kad A. A. Milno personažai primena mūsų draugus ir pažįstamus. Kas gi nepažįsta linksmuolio, niekada rankų nenuleidžiančio Pūkuotuko ar jo priešingybės Nulėpausio, visada niūriai ir pesimistiškai žvelgiančio į pasaulį ir laukiančio, kokia nauja nelaimė jį ištiks…
Pirmoji knygutė vaikams „Mikė Pūkuotukas“ išleista Londone 1926 m. spalio 14 d. Ją iliustravęs dailininkas Ernestas Hovardas Šepardas išgarsėjo ne mažiau nei pats knygos autorius. Šmaikščios iliustracijos tapo neatskiriama Mikės Pūkuotuko istorijų dalimi. Po kelių metų 1928-aisiais pasirodė populiariosios knygutės tęsinys. Lietuvoje „Mikė Pūkuotukas“ pirmą kartą išleistas 1958 m. Taigi, jau 55 metus Lietuvos vaikai pažįsta Mikę, kurio neblėstantis žavesys ir nesenstanti išmintis iki šiol tebėra įkvėpimo ir džiaugsmo šaltinis daugeliui iš mūsų.

DĖMESIO! Prieš spektaklį galėsite įsigyti atvirutes su mylimiausiais herojais ir nuotaikingais eilėraštukais. O smagiausia, žinoma, įsigyti visą atvirukų kolekciją, ilgam priminsiančią gražiausias vaidinimo akimirkas!

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai