Pirmą kartą Ukmergėje Joninės su SEL

Pirmą kartą Ukmergėje naktinis klubas „M.G.“, atveža į Ukmergę geriausią Lietuvos grupę SEL su visų pasiilgtu unikaliuoju Egidijum Dragūnu. Naktinio klubo „M.G“ vadovybė šiemet priėmė sprendimą neapsiriboti vien tik naktinio klubo turima erdve ir esamomis galimybėmis, kadangi visi norintys pamatyti ir išgirsti SEL  tikrai netilptų į klubą. Siekiant pačio įspūdingiausio Joninių su SEL šou, bei sudaryti galimybę visiems norintiems patekti į nepakartojamą koncertą Ukmergėje, SEL koncertas vyks Ukmergės miesto stadione!!!

SEL yra pripažinta viena sėkmingiausių visų laikų Lietuvos šokių muzikos grupių. SEL įsikūrė 1992 m. ir gyvuoja jau beveik dvidešimt metų. Grupės įkūrėjas ir lyderis Egidijus Dragūnas yra pripažintas išskirtinį talentą turinčiu atlikėju tiek Lietuvoje, tiek už atlanto. SEL pasirodymai visada būna įsimintini ir įspūdingi dėl išskirtinio ir nepakartojamo šou, pripildyto šviesos, lazerių, naujausių garso, ugnies ir teatro šou elementų. Visi SEL pasirodymai sulaukia itin didelio susidomėjimo ir būna sausakimši.

Grupės SEL sėkmę taip pat liudija grupės pelnyti apdovanojimai Radio centro muzikiniuose apdovanojimuose 2001 ir 2002 metais. Kritikų ir klausytojų itin palankiai įvertintas SEL darbas „Muzika“, kuris grupei pelnė geriausio metų albumo apdovanojimus Radio centro muzikiniuose apdovanojimuose 2007 ir Bravo apdovanojimuose 2006 metais. SEL yra išleidę 10 muzikinių albumų, 6 singlus, 2 geriausių dainų rinkinius ir vieną dokumentinį DVD filmą. Abejingų SEL muzikai nepaliko ir paskutinis jų albumas ,,Aš kaip žąsis", kuris sudrebino Lietuvą su tokiais hitais kaip ,, Ten kur sapnai", ,, Nes aš tik vėjas", ,, Perlai", ,, Sweet ateitis", ,,Sel 600" ir daug kitų.

Po įspūdingo SEL koncerto Ukmergės miesto stadione, visi SEL gerbėjai bus pakviesti pratęsti vakaro į AFTERPARTY , kuris vyks naktiniame klube „M.G.“!!!
Išankstiniai bilietai:
BILIETU PASAULIO kasose
Bilieto kaina nuo 33 LT.

Bilietai brangs.

Durys atsidaro 19h.
Vieta: Ukmergės miesto stadionas, Gruodžio 17-osios g. 52
Daugiau informacijos telefonu +37069655588
Bookmark and Share
Naujausi komentarai
2015-06-23, 20:35
Kur Ukmergėje,galima nusipirkti Sel albuma
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai