„SupaDevynios“

„SupaDevynios“

Vasario 24 d. menų fabrike „Loftas“ magiškų renginių „SupaDevynios“ tradiciją pratęs siurrealistinis Užgavėnių karnavalas. Muzika, šokiu, cirku ir beribe fantazija alsuojančiame Gyčio Ivanausko režisuotame karnavale stebins ne tik įspūdinga scenografija, bet ir netikėtais amplua pasirodysiančios muzikos žvaigždės.

Užgavėnės yra viena ryškiausių žiemos švenčių pasaulyje. Spalvingi, apipinti burtais ir mistika, pavasarį pranašaujantys karnavalai pritraukia milijonines žmonių minias. „SupaDevynios“ suburta muzikos, teatro ir cirko profesionalų komanda ruošiasi ne ką mažiau triukšmingai šventei „Lofte“.

Scenoje pasirodys Gyčio Ivanausko teatro trupė, Rafailas Karpis, sesės Daiva ir Justė Starinskaitės, Asmik Grigorian, cirko akrobatai ir mistiški bei keisti Užgavėnių karnavalo herojai.

„Nusprendėme šiemet Užgavėnėms duoti kiek kitokį, modernų toną. Bundančią gamtą drebinsime šokio performansais, amą atimančiais akrobatų triukais, ugnies šou ir kitokiais žvilgnį kaustančiais reginiais“, – žada renginio režisierius Gytis Ivanauskas.

Dizaineriui ir scenografui Robertui Kalinkinui patikėta renginio erdvė. Jo užmojams paklusęs „Loftas“ įsileis atgijusias gamtos stichijas, akį rėžiančius spalvų ir šviesų efektus. „Loftas“ atsinaujins iš pagrindų – jis įsileis pagonybę bei paslaptį, jau įprastą „SupaDevynių“ renginiams.

„SupaDevynių“ karnavalo pasirodymai neapsiribos vien scena. Veiksmas išsibarstys po visą „Lofto“ erdvę, iki pat baro, kuriame bus žongliruojama ugnimi, o unikali baro laboratorija pristatys dar Lietuvoje nematytų eksperimentų – spalvotąją molekulinę miksologiją.

Bilietus į „SupaDevynios“ Užgavėnių karnavalą, vyksiantį š.m. vasario 24 d., galima įsigyti „Tiketa“ bilietų kasose ir internetiniame tinklalapyje adresu www.tiketa.lt.

Daugiau informacijos teirautis:
Renginio organizatorius Danielius Mironas, „Monako projektai". Mob. tel. +37062077744, e. p. [email protected].
Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai