LOGIN 2012 Progreso konferencija

LOGIN 2012 Progreso konferencija

LOGIN 2012 – atviri pokalbiai apie internetą

2012 m. gegužės 31-birželio 1 d., jau šeštus metus iš eilės Vilniuje vyks progreso konferencija LOGIN 2012.

Per visą LOGIN istoriją suskaičiuota daugiau nei 6000 lankytojų, kurie turėjo galimybę susipažinti su interneto tendencijomis, pasiklausyti galybės sėkmės istorijų bei išbandyti šviežiausias IT inovacijas Lietuvoje.

Šiemet LOGIN ir vėl kviečia visus besidominčius interneto tendencijomis bei technologijų progresu sužinoti, kokia bus planšetinių kompiuterių ateitis? Kaip naujosios technologijos pakeis mūsų kasdienybę? Ar atsiras naujas Facebooko konkurentas? Ką dar gali išmanusis telefonas tavo kišenėje? Apie tai ir dar daugiau kalbės žymūs pasaulio technologijų meistrai bei profesionalūs progreso vizionieriai.

Netikėtais sprendimais bei naujausių produktų demonstracijomis stebins ir netradiciškai įrengta LITEXPO konferencijų centro erdvė. Šiais metais žadama dar daugiau interaktyvių pramogų, bendrų kūrybinių dirbtuvių, į kurias įsitraukti bus pakviesti visi LOGIN 2012 dalyviai.

Nerimstant Lietuvos interneto rinkai, dviejų dienų konferenciją vainikuos LOGIN 2012 APDOVANOJIMAI, kurių metu specialiomis menininkų sukurtomis statulėlėmis bus apdovanoti labiausiai nusipelnę praėjusių metų interneto inovatoriai. Po apdovanojimų lauks pats trankiausias LOGIN vakarėlis menų fabrike „Loftas“. Kokia grupė drebins „Lofto“ sienas organizatoriai atskleisti žada jau netrukus.

LOGIN 2012 tikisi sulaukti per 2 tūkst. svečių ne tik iš Baltijos šalių, bet ir IT tendencijomis besidominčių visos Europos gyventojų.

Prisimink LOGIN 2011

Daugiau informacijos jau greitaiwww.login.lt.


Renginio trukmė: kasdien nuo 10 val iki 18 val.
Durys atidaromos: kasdiens nuo 9 val.


Konferencijos AfterParty vyks
   







 

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai