Trinta špinatų sriuba

Ingredientai:

bulvės - 3-5 vnt.,
sviestas - 5 šaukštai,
druska, malti juodieji pipirai, maltas muskatas - žiupsnelis,
daržovių sultinys,
špinatai - 200 g,
grietinėlė - 200 ml.

Kaip gaminti:

Bulves supjaustome kubeliais. Svogūną susmulkiname ir apkepame dviejuose šaukštuose lydyto sviesto su žiupsneliu druskos, pipirų ir muskato. Viską sukrėsti į puodą su sultiniu ir virti apie 20min. Špinatus perrinkti, nuplauti ir sumesti į sriubą arba naudoti šaldytus. Sriubą sutrinkite maišikliu. Į sriubą supilkite grietinėlę ir užvirinkite.

Labai tinka su skrebučiu.

Skanaus!

Bookmark and Share
Naujausi komentarai
2011-06-16, 11:49
pabandysiu ir as
anonimas
2010-07-09, 16:12
O kiek to sultinio reikia?
endrika
2010-07-08, 15:13
labai skani sriuba
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai