Veganiški sausainiai „Paprastieji“

Ventės Viteikaitės receptas ir nuotr.

Ingredientai:

stiklinė miežių dribsnių,
bananas,
obuolys,
šaukštas maltų lazdyno riešutų,
šaukštas klevų sirupo.

Gaminimas:

viską lengvai sublendinti. Neturi smulkintuvo – bananą sutrinti šakute, o obuolį sutarkuoti burokine tarka. Viską sumaišyti, skardą patepti riebalais ir pabarstyti žiupsneliu miltų, suformuoti plokščius sausainiukus ir kepti apie 15-20 min.

Šį receptą galima keisti: vietoje miežių dribsnių naudoti avižinius ar kelių grūdų, vietoje klevų sirupo – cukrų, pridėti įvairių priedų (džiovintų vaisių, razinų, kokoso drožlių).

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai