Now Reading
Blynai su vyšnių padažu

Blynai su vyšnių padažu

Blynai su vyšnių padažu

Ingredientai:

Blynams:

400 g varškės
2 kiaušiniai
50 g cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
100 g miltų
2-3 šaukštai džiūvėsėlių
Augalinio aliejaus

Padažui:

300 g vyšnių
50 g cukraus
1 valgomasis šaukštas krakmolo

Gaminimas:

Gaunasi apie 15 blynų.

Varškę sutrinkite su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir gerai įmaišykite. Taip pat įmaišykite miltus. Rankomis formuokite blynelius ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai paruduos.

Krakmolą išmaišykite 150 ml vandens. Vyšnias užberkite cukrumi ir supikite 200 ml vandens. Užvirkite ir pavirkite apie 1-2 minutes. Po to įmaišykite, iš lėto, ištirpintą krakmolą. Nukelkite nuo ugnies.

See Also
Kukurūzinis tortas

Blynus patiekite su padažiuku.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top