Now Reading
Kalėdinis pyragas

Kalėdinis pyragas

Kalėdinis pyragas

Ingredientai:

sviestas (200 g)

kiaušiniai (4 vnt.)

miltai (300 g)

grietinė (200 g)

kepimo milteliai (2 a. š.)

aguonos (2 st.)

cukrus (100 g)

migdolai (150 g)

See Also
Vištienos pyragas

rududu (4 v. š.)

Gaminimas:

Sviestą išplakti su cukrumi, sudėti kiaušinius ir juos išplakti. Suberti miltus ir kepimo miltelius. Į masę įdėti vieną trečdalį miltų ir trečdalį grietinės. Taip daryti tol, kol bus sudėti visi miltai ir visa grietinė. Viską gerai išplakus aguonas ir vėl gerai plakti. Visą masę į paruoštą formą ir kepti apie 40 min. Kai pyragas iškeps, aptepti Rududu ir apibarstyti migdolais.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top