Now Reading
Višta kepta ant butelio

Višta kepta ant butelio

Višta kepta ant butelio

Ingredientai:

viščiukai (1 vnt)

marinatui:

alyvuogių aliejus ( 50 ml)

rozmarinai (1 šaukštelis)

mairūnai (0,5 šaukštelio)

druska

pipirai

See Also
Paukštienos šašlykas

česnakai (2 skiltelės)

Gaminimas:

Česnakus susmulkinti, alyvuogių aliejų, prieskonius ir įtrinti marinatu viščiuką iš vidaus ir išorės. Palikti 1 val pasimarinuoti. Neįsigėrusį marinatą supilti į butelį (geriausia, kad butelis būtų platesniu kakliuku arba nedidelis stiklainis), įpilti truputi vandens ir užmauti ant jo viščiuką. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top