Now Reading
Čeburėkai su varškės tešla

Čeburėkai su varškės tešla

Čeburėkai su varškės tešla

Ingredientai:

varškė (400 g)

kiaušiniai (2 vnt)

miltai (2,5 stiklinės)

druska

įdarui:

malta mėsa (400 g)

supjaustyti svogunai (2 vnt)

See Also
Indiška manų chalva

šaltas vanduo (0,5 stiklinės)

Gaminimas:

Varškę sumalame mėsmale, įmušame , suberiame miltus, pasūdome. Viską gerai išminkome. Imame po gabaliuką tešlos, kočiojame ant lentos išteptos aliejumi. Sudedame faršą. gerai apspaudžiame. Verdame įkaitintuose riebaluose, kol gražiai pagels. Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top