Now Reading
Cannelloni su šonine ir pomidorų padažu

Cannelloni su šonine ir pomidorų padažu

Cannelloni su šonine ir pomidorų padažu

Ingredientai:

150-180 g makaronų (cannelloni)
300 g rūkytos šoninės ar kumpio
1 kg pomidorų
300 g fermentinio sūrio
3 skiltelės česnako
Druskos ir pipirų (pagal skonį)

Gaminimas:

Kumpį supjaustome mažais kubeliais.
Pomidorus nulupame. Kad būtų lengviau lupti, nuplikiname karštu vandeniu.
300 g nuluptų pomidorų supjaustome kubeliais.
Į keptuvę suberiame kumpį, šiek tiek pakepiname (3-4 minutes) ir sudedame smulkintus pomidorus. Kepiname, vis pamaišant, kol skystis išgaruoja. Įmaišome prieskonių pagal skonį.
Į makaronus pridedame kepinto įdaro.
Likusius 700 g nuluptų pomidorų sutriname. Susmulkiname česnaką ir įmaišome į pomidorų tyrę. Į tyrę taip pat įmaišome prieskonių.
Makaronus sudedame į kepimo skardą ir užpilame pomidorų tyre.
Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje (pagal Celsijų) 20 minučių. Po to apibarstome sutarkuotu sūriu ir kepame dar 20 minučių.

See Also
Paprasti varškės sausainiai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top