Search Results for: "vištienos patiekalai"

Tradiciniai patiekalai pavasarį – ir lengvesni

Tradiciniai patiekalai pavasarį – ir lengvesni, ir skanesni (+2 receptai)

Atėjus pavasariui imame galvoti apie liesesnį maistą, nes rūpinamės savo savijauta ir figūra. Tačiau nepulkite maitintis tik salotomis ar žaliavalgiškais kokteiliais. Mėgstamus patiekalus, neretai gaminamus iš riebios ir sočios mėsos, gaminti galima ir kitaip – parinkti jiems liesesnius ingredientus, pavyzdžiui liesesnę mėsą.

Besiruošiant didžiausioms metų šventėms – trys karališki patiekalai

Besiruošiant didžiausioms metų šventėms – trys karališki patiekalai

Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir savo meniu. Tad kaip tik artėjančių švenčių proga, mėsos tiekėjai „Baltic Foods“ rekomenduoja išbandyti tris karalių pamėgtus patiekalus: karališkas grybų salotas, kiaulienos kepsnį ir vištieną su medumi.

Sušildantys patiekalai pagal Ruslaną Bolgovą ( + receptai)

Sušildantys patiekalai pagal Ruslaną Bolgovą ( + receptai)

Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su šilta arbata rankoje skaityti knygą ar žiūrėti televizorių. Tačiau nepasiduokite monotonijai, atėjusi žiema neturėtų tapti prastesnės savijautos ar nuotaikos priežastimi. Pakelkite sau tonusą, susišildykite iš vidaus eksperimentuodami virtuvėje, o Jums padės virtuvės šefo Ruslano Bolgovo patarimai, kaip pasigaminti sušildančius patiekalus, kurie ir pakels tonusą, ir stiprins imunitetą.

Patiekalai

Patiekalai, kurie ne tik sušildo, bet ir stiprina imunitetą (+receptas)

Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net nesinori niekur eiti iš namų. Tačiau tai puikus metas jaukiai leisti laiką namuose su šeima, draugais, pasigaminti skanią, sušildančią vakarienę.

Kitokie Užgavėnių patiekalai pagal žinomus virtuvės šefus

Kitokie Užgavėnių patiekalai pagal žinomus virtuvės šefus

Vieni geriausių Lietuvos šefų, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narių – Halina Višnevskaja ir Ruslanas Bolgovas – įmonių grupės „KG Group“ iniciatyva surengtoje Užgavėnių kulinarinėje šventėje pasiūlė naują požiūrį į tradicinius šios šventės patiekalus. Virtuvės profesionalai pristatė patiekalus, kuriuose vienu metu dera keli skirtingi komponentai: vištiena ir blynai, skonis ir sveikumas, tradicijos ir naujovės.

Tinklaraštininkai eksperimentavo su moderniais lietuviškais patiekalais (6 receptai)

Tinklaraštininkai eksperimentavo su moderniais lietuviškais patiekalais (6 receptai)

Birželio 14-ąją minimos tarptautinės tinklaraštininkų dienos proga lietuviškų kulinarinių tinklaraščių autoriai eksperimentavo su moderniais lietuviškais patiekalais. Į šiemet „Electrolux maisto ir dizaino laboratorijoje“ vykusį renginį susirinko rekordinis skaičius dalyvių – 15 tinklaraštininkų talkino ir draugai, ir Vilniaus dailės akademijos (VDA) aplinkos ir gaminių dizaino studentės.

SCAN: Kaulinis

SCAN: Kaulinis

KERTANT EUROPĄ. Ar žinai, kiek žmonių esu užmušęs? Penkis. Penkis žmones. Ir vis tiek miegu kaip kūdikis. Ar žinai, kodėl?…

Neatrastas stebuklas „Kalvarijų Nr. 1“

Neatrastas stebuklas „Kalvarijų Nr. 1“

Daugelį kartų eita pro šalį, daugybę kartų apkalbėta, nesuskaičiuojamą kiekį akies krašteliu nužvelgta ir nei karto nestabtelėta prie Vilniaus centro, greta Žaliojo tilto stotelės, medžių apsuptyje stovinčios pasakų pilaitės. Gėda. Gėda ne dėl to, kad nestabtelėta, o dėl to, kad prarasta tiek laiko tokiam stebuklui. Neatrastam stebuklui.

Kinietiška pomidorų sriuba su kiaušiniais

Kinietiška pomidorų sriuba su kiaušiniais

Pristatome kinietišką pomidorų sriubą su kiaušiniais – greitas receptas, bet labai skanus, sotus ir sveikas patiekalas!

Grilio sezonas įsibėgėja: 5 gardūs marinatų receptai ant grotelių keptai mėsai

Grilio sezonas įsibėgėja: 5 gardūs marinatų receptai ant grotelių keptai mėsai

Įsibėgėjus šiltajam metų laikotarpiui, daugėja progų paiškylauti gamtoje. Sotūs, kepsninėje paruošti mėsos patiekalai – būtinas tokių iškylų elementas tiek keliaujant į pikniką gamtoje, tiek į draugo sodybą. Mėsos skonį didele dalimi lemia marinatas, tad norint ant grotelių mėsą iškepti išties gardžiai, pravartu žinoti bent keletą nesudėtingų, bet mėsos skonį pagerinančių marinatų receptų.