Search Results for: "vištiena"
Vištienos filė supjaustyti juostelėmis ir pamarinuoti su vištienos prieskoniais, galima laikyti pusę dienos, bet pakanka ir kelias valandas. Vištienos gabaliukus pavolioti krakmolo ir baltymo mišinyje. Kepu alyvuogių aliejuje, neilgai, kol pasimato balta plutelė.
Vištienos file supjaustome maždaug 3 cm dydžio gabaliukais, apvoliojame prieskoniais ir šiek tiek palaikome, kad įsigertų prieskoniai. Kukurūzų dribsnius susismulkiname, kad ir su ranka maišelyje ir išpilame į lėkštė, kurioje bus patogu apvolioti vištieną. Išplakame kiaušinį. Vištienos gabaliukus merkiame į kiaušinio plakinį, tuomet gražiai apvoliojame kukurūzų dribsniuose ir dedame į kepimo indą. Taip visus gabaliukus apvoliojus ir sudėjus į indą, dedame indą į orkaitę 180 0C orkaitėje kepame apie 25-30 minučių. Patiekiame karštus gabaliukus su ryžiais.
Skanaus!
Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabaliukais, įtrinkite prieskoniais ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje.
Susmulkinkite špinatų lapus. Sumeskite į keptuvę su vištiena, supilkite grietinėlę. Troškinkite, kol padažas sutirštės.
Jums reikės: Tešlai: 100 gr. sviesto 375 gr. miltų pusė stiklinės vandens žiupsnelis druskos Įdarui: 1 vištienos krūtinėlė 2 paprikos…
Jums reikės: 250 gr. smulkių makaronų 3 pomidorų 100 gr. fermentinio sūrio 200 gr. rūkytos vištienos krūtinėlės Majonezo Druskos, pipirų…
Ingredientai: • Salotos, Iceberg, galva, 1 vienetas • Vištienos filė, ar kalakutiena, 400 gramų • Ančiuviai, aliejuje, truputį • Kiaušiniai,…
Jums reikės:
Viščiukas – 1,
rūkyta paprika – 2 šaukšteliai,
druska – š½ šaukštelis,
alyvuogių aliejus,
svogūnas – 1,
morkos – 2,
konservuoti pomidorai arba pomidorų padažas – 400 g,
prieskoninės žolelės (tiks raudonėliai, čiobreliai),
svogūnų laiškai.
Jums reikės:
cukinija – 100 g,
vištienos filė – 70 g,
bulvės – 100 g,
„Kotanyi“ bulvių prieskoniai,
„Kotanyi“ vištienos prieskoniai,
kiaušinis – 1,
aliejus – 1,
pomidorų padažas – 20 g,
žiupsnelis žalumynų
Vištieną, ananasus, nuluptus pomidorus supjaustome kubeliais.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus. Sudedame sukapotus svogūnus ir pakepiname apie 2-3 minutes. Vištieną ir kepiname apie 5 minutes.
Po to sudedame pomidorus, ananasus, prieskonius ir troškiname apie 7 minutes. Galiausiai įmaišome sojos padažą ir krakmolą. Maišant kepiname apie 5-7 minutes.
Labai skanu su ryžiais.
Jums reikės:
Vištienos krūtinėlė
Konservuoti žirneliai ( arba šaldyti )
Pievagrybiai
Grietinė
Lydytas sūrelis
Citrinpipirių prieskoniai
Šviežias bazilikas
Česnakas
Alyvuogių aliejus