Search Results for: "vakariene"
Taigi, visų pirma, pabarstykite prieskoniais šonkauliukus, sudėkite juos į lėkštę, uždenkite ir palikite marinuotis. Tuo tarpu smulkiai supjaustykite svogūnus ir dėkite į įkaitinta aliejų (aš iš karto gaminu ne keptuvėje, o puode, kuriame paskui ir troškinsiu).
Taip norite vakarienei kažko netradicinio, bet neturite nei laiko, nei noro, nei jėgų. Tikimės, kad mėgstate kiaušinius, nes šiandien šiek tiek pasiūlysime su jais paeksperimentuoti. Tik nenusiteikite ilgam vakarui virtuvėje.
Norėdami paragauti gurmaniškų patiekalų, ne visi skuba vykti į egzotines šalis ar išlaidauti lankytojų pamėgtuose restoranuose. Konditerijos ir kulinarijos produktais prekiaujančios elektroninės parduotuvės „Gardu Gardu“ plėtros vadovė Giedrė Petkevičiūtė atkreipia dėmesį į Lietuvoje atsirandančias naujas kulinarines pramogas, kurioms tautiečiai drąsiai ryžtasi. „Neįprastas idėjas mėgstantys lietuviai jau kelis metus iš eilės kulinarinius sugebėjimus demonstruoja į svečius kviesdami visiškai nepažįstamus žmones – tokią galimybę jiems siūlo projektų „Running Dinner“ (liet. „Vakarienė bėgte“) ir „Plate Culture“ (liet. „Kultūra lėkštėje“) organizatoriai, kurių dėka restoranais tampa ir nuosavų namų svetainės, ir bendrabučių kambariai.
Ar Jums yra buvę tokių momentų, kai vaikščiojate parduotuvėje tarp lentynų lyg kokiame labirinte, vis dairotės, bet ingredientų vakarienei negalite išsirinkti? Tai saldumo, tai sūrumo norisi, kažko naujo, bet lengvai paruošiamo. Vakarienei vos per pusvalandį pasigaminkite patiekalą, kuriuo galėsite pamaitinti šeimą bei pavaišinti pasišnekučiuoti šį vakarą užsukusius draugus.
Vis populiarėjant įvairiems maisto tinklaraščiams ir per pasaulį nusiritant tai vienai, tai kitai mitybos bangai (žaliavalgystei ar, sakykime, pamišimui dėl burgerių ir absoliučiai visko su šonine), nenuostabu, jog atsiranda vis labiau specifinių maitinimo vietų. Šįkart pristatome tas, kurių aplinka bei atmosfera turėtų palikti tikrai neišdildomą įspūdį.
Pietų Amerikos vakarinėje dalyje esanti Peru visada asocijavosi su mistiškuoju Maču Pikču (Machu Picchu). Begalė legendų apie prarastąjį inkų miestą ir paslaptingai iš jo dingusius gyventojus visada buvo viena iš priežasčių aplankyti šią spalvingąją šalį.
Geras maistas ir netradicinės pramogos vis labiau užvaldo Lietuvą ir tenkina kulinarinių įdomybių mėgėjų poreikius. Jau keleri metai kaip viena geidžiamiausių pramogų – vieno vakaro restoranai ir netradicinės vakarienės. Juos vienijantis tikslas – gražūs ir pasipuošę svečiai, įdomūs pokalbiai, gyva muzika, nuostabus maistas ir nepamirštami įspūdžiai.
Maistas – vienas didžiausių gyvenimo malonumų. Beje, tai, ką dedi į burną, gali daug pasakyti ir apie tavo asmenybę, gyvenimo būdą, kultūrą ir panašiai. Taigi, šiandien siūlome pamatyti, kokia buvo keletos jau anapilin išėjusių žymių žmonių paskutinė vakarienė! Beje, turime pastebėti, jog makronų dominavimas šiame meniu kiek gąsdina…
Spektaklio „Dugne“ aktoriai kviečia žiūrovus ypač šventinei paskutinei šių metų vakarienei. Šį kartą už balta staltiese nukloto stalo sėdės ne vien tik aktoriai – greta jų prisės ir spektaklio žiūrovai. Šventinis spektaklis – kaip ir pridera, jau Kalėdų laikotarpiu, gruodžio 19 dieną.
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo tarpe turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, apsigimusią kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Taigi, pristatome penktąjį Jurgos blyną, o tiksliau – „Vokišką vakarienę”.