Paieška
Paieška skyriuje
Kiaušinius išplakti su pienu, suberti prieskonius ir sūrį. Bulves nuskusti, supjaustyti plonomis riekutėmis, jomis iškloti kepimo skardą, užpilti plakiniu ir kepti orkaitėje. Skanaus!
Snadžiai išmaišyti tešlą iš miltų, aliejaus, kiaušinio ir vandens. Supjaustykite pomidorus ir sūrį. Susmulkinkite svogūnus ir žalumynus ir sumaišykite su majonezu. Iškočiokite...
Štai tokį sumuštinį gavau dovanų nuo savo žmonytės per savo gimtadienį. Ją to išmokiau aš pats, tad ir dalinuosi :) Jums reikės:
Kai tik turiu laisvo laiko,megstu ji isnaudoti eksperimentuodamas virtuveje ir gamindamas ivairiausius skanestus savo mylimai moteriai:)Si karta nusprendziau jums pasiulyti mano jau ismeginta ir...
Vitaminai ir mineralai yra būtini jūsų sveikatai ir kūno grožiui visais metų laikais, jeigu tik norime būti energingi, sveiki ir jauni. Žmogaus organizmas pats pasigaminti jų negali, o...
Kiaušinių trynius ir cukrų gerai išplakite elektriniu plaktuvu, kol masė taps tąsi ir balkšva. Įmaišykite maskarponės sūrį. Standžiai išplakite baltymus. Baltymų masė turi būti...
Ingredientai: faršas (800 g) šviežūs pievagrybiai (200 g) fermentinis sūris (250 g) konservuoti žirneliai (6 šaukstai) pomidorų padažas (500 g) neriebus...
Kavą užplikyti verdančiu vandeniu, palaikyti 4 minutes ir nukošti. Sumaišyti paruoštą kavą su cukrumi ir marsala. Aušinti apie 10 minučių. 80 ml gauto skysčio supilti į nedidelį...
Iš miltų, 75 ml vandens, žiupsnelio druskos ir alyvų aliejaus išminkykite tešlą ir leiskite jai 30 min. pastovėti, po to iškočiokite. Dubenyje sumaišykite grietinėlės pudingą,...
Iš miltų, aliejaus, kiaušinio ir vandens užmaišykite standžią tešlą. Pomidorus supjaustykite apskritimais, sūrį – skiltelėmis.
Susmulkinti česnakai ir smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami aliejuje, į juos suberiami salierai ir morkos. Viskas patroškinama. Po to supilamas sultinys, sudedamas pomidorų padažas,...
Netikėtas kvietimas apsilankyti viename geriausių Lietuvos restoranų pakeitė mano planus. Turėjau aprašyti ir pristatyti vieną iš naujai atsidariusių vietų, bet negalėjau susilaikyti nuo...
Ingredientai: • Salotos, Iceberg, galva, 1 vienetas • Vištienos filė, ar kalakutiena, 400 gramų • Ančiuviai, aliejuje, truputį • Kiaušiniai, 4...
Ar žinote iš ko ir kaip gaminamas alus? Esate buvę alaus darykloje ir ragavę jau paruošto, bet dar neišpilstyto į tarą alaus? Sužinok ir paragauk...
Makaronus išvirkite sūdytame vandenyje ir nuvarvinkite. Špinatų lapus nuplaukite ir nuplovę nuo stiebų minutę laikykite verdančiame vandenyje, tada gerai nuvarvinkite ir stambiai...
Jums reikės: Česnakas:2 skiltelės Čiobreliai :pagal skonį (džiovinti) Alyvuogių aliejus:5 šaukštai Porai:pagal skonį Grybai:15 g. Džiovinti Pievagrybiai:4 vnt....
Vis dažniau pasigirsta nerimą keliančių kalbų, kad šiuolaikinis žmogus nebežino tikro maisto skonio. Negana to, nė nesusimąsto, kad daugelis produktų, kuriuos perkame parduotuvėse, yra...
Ingredientai: • Lazanija, lakštai, 9 vienetai • Kiaulienos faršas, 500 gramų • Morkos, 2 vienetai • Kaliaropės, 1 vienetas • Poras, 1 vienetas...
Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada...
Girdėjau daug įvairių atsiliepimų apie Gedimino prospekte įsikūrusią „Gourmet“ parduotuvę. Pagalvojau, ar ne vertėtų ir man ten apsilankyti. Ir ką jūs galvojat? Apsilankiau....
Juodą duoną supjaustome rombo forma ir pakepiname. Kremui: produktus sumaišome ir tepame ant duonos.
Ingredientai: • Česnakai, skiltelė, salotinės ištrynimui, 1 vienetas • Salotos, Romėniškos, 50 gramų • Parmezano sūris, 20 gramų • Balta duona,...
Svogūną supjaustykite kubeliais, morkas griežinėliais ir pakepinti ant sviesto kol suminkštės. Pakepintas daržoves pilkite į verdantį pasūdytą vandenį. Pomidorus nulupkite ir...
Kvapą jaučiame stipriau negu skonį. 80 procentų maisto aromato priimame per nosį. Todėl peršalus susidaro įspūdis, kad viskas tapo vienodo skonio. Likusį darbą atlieka liežuvis. Jis...
Paprikos paruošiamos ir kiekviena supjaustoma į aštuonias dalis. Pomidorai nuplaunami, nusausinami ir mediniu smeigtuku subadomi 2-3 vietose. Dešra supjaustoma 1 cm kubeliais. Kepimo forma...
Jautieną išvirti kartu su prieskoniais nedideliame vandens kiekyje. Šiek tiek ataušinti sultinyje, išimti, supjaustyti porcijiniais gabalėliais skersai raumenų ir sudėti į margarinu...
Vėlų rudenį Vilniaus senamiestyje duris atvėrė nauja lietuviško ir skanaus maisto parduotuvė „Senamiesčio krautuvėlė“. Itin šarmingoje literatų gatvėje ši nauja vieta neabejotinai...
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7