Paieška
Paieška skyriuje
Kaip nepersivalgyti šventiniu periodu ir išlaikyti žvalią savijautą? Paruošę gausų švenčių stalą pasiruoškime tinkamai juo pasinaudoti. Pateikiame keletą svarbiausių taisyklių,...
Užsukus į „Albatrosą“, kurį laiką pasitikdavo ant baro stovintis puikiai pažįstamas lietuviškų vestuvių palydovas šakotis, liaudyje labiau žinomas bankucheno vardu. Ir ne šiaip...
Taisyklės yra sukurtos tam, jog jas laužyti – šį posakį esame girdėję ne vienas. Taip, taisyklės padeda palaikyti tvarką ir sukuria rėmus, kurie leidžia kryptingiau siekti pasirinkto...
Sveiki, Mano vardas Ignas, ir kadangi mano nuostabioji antroji pusė Jurgita netikėtai apsirgo, šiandien aš Jums atskleisiu vieną iš savo receptų. Šiaip gaminti man patinka, tačiau skiriu...
Rudeniui einant į pabaigą, vis didesnė rizika pasigauti slogą ar kurį kitą negalavimą. Kaip apsieiti be vaistų? Kokie gėrimai geriausiai padeda įveikti peršalimą?
Daugiau kaip pusės milijardo (579,9 mln.) JAV dolerių „aukso puodą“ Jungtinėse Valstijose šią savaitę kažkas jau laimėjo. Laimingųjų – net du! Tiesa, yra ir nieko nelaimėjusiųjų...
Tuną, virtus kiašinius, actą, vyną ir prieskones žoleles sudėkite į dubenėlį ir sutrinkite blenderiu. Leiskite pastovėti šaldytuve bent 15 min. Skanu su duonos lazdelėmis, bulvių...
Varškę, jogurtą, alyvuoges ir priesknius sudėkite į dubenėlį ir sutrinkite blenderiu iki veintisos masės. Suberkite smulkintus riešutus, išmaišykite ir leiskite pastovėti šaldytuve...
Gidas grįžta į įprastą režimą ir vėl siūlo septynias šviežias, nuo dalijimosi internete kaistančias dainas.
Sulaukę audringų reakcijų į moteriškų drabužių bei aksesuarų dešimtuką, kurie atrodo itin nepatrauklūs vyrų akims, parengėme atsakomąjį sąrašą. Šiandien pristatome stipriosios...
Apie šokoladą visuomet sklandė šimtai mitų. Ypač merginų tarpe: „šokoladas baisiai storina!“, „šokoladas yra pats kaloringiausias maistas!“, „nuo šokolado dygsta spuogai!“ ir...
Kebblogas nemiega, kebblogas nesnaudžia, kebblogas tik ėda ir naują mintį Jums audžia. Mes ir vėl grįžtame su naujų recenzijų paketuku. Apie ką šį kartą? Kadangi žurnalo, kaip...
Turbūt nereikia nė sakyti, kad visi mėgstame skaniai pavalgyti. Deja, bet ne vienas mėgstame ir nesveiką maistą. Tuomet, bandydami pataisyti organizmui daromą žalą mes prisivalgome tokių...
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo tarpe turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, apsigimusią kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi...
Na, visų pirma, pasidarykite blynų tešlą. Turbūt visi moka: į dubenį įmuškite kiaušinius, įpilkite pieną, sudėkite miltus, įberkite drukos, cukraus ir gerai viską išplakite....
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo tarpe turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, apsigimusią kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi...
Lapkričio 8 dieną, ketvirtadienį, papildomą pasirodymą Vilniuje, „New York“ klube surengs sunkiojo lietuviško humoro apologetai – „Humoro klubo“...
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo tarpe turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, apsigimusią kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi...
Yra žmonių, kurie niekada nevartoja sintetinių vitaminų. Visa žmonija jų nevartojo iki vitaminų atsiradimo, bet giliausioj senovėj išminčiai ir žiniuoniai gyveno labai ilgai. Palyginti...
Šio sekmadienio grojaraštis – be milijonus „YouTube“ peržiūrų generuojančių vardų, bet su ne prastesne, o galbūt ir geresne muzika. Tarp septyneto atsirado vietos ir į muzikos...
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo tarpe turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, apsigimusią kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi...
Turiu vieną keistą įprotį – tuomet, kai visi žmonės ilsisi atostogaudami paplūdimiuose ar sodybose, aš jau aštuonerius metus atostogas praleidžiu besimokydama arba mokydama kitus:...
Rygoje jau dešimtus metus vykstantis šiuolaikinės muzikos festivalis „Skanu Mežs“ (liet. garsų miškas) neapsiriboja keturiomis aktyviausiomis dienomis spalio mėnesį. Festivalio dirva...
Stambiai supjaustytus svogūnus, morkas, moliūgą ir česnako skilteles sudedame į kepimo indą, pateptą aliejumi, ir pašaunam į įkaitinta orkaitę. Kepam tol, kol daržovės truputį apskrus...
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo tarpe turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, apsigimusią kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi...
Šią savaitę komentatoriai aktyviausi buvo tarpusavyje aiškindamiesi ar su balso stygomis problemų turintis reperis Alekna yra cool ar ne. Būta daug įžeidinėjimų ir necenzūrinės...
Regis, yra knygų, kuriuose vyksta savas, slaptas gyvenimas. Kaip kitaip būtų galima paaiškint tai, jog kaskart atsivertus jose galima rasti ką nors naujo, pasikeitusio? Jose virtuvės kvepia...
Į vandenį sudėti švariai nuplautus mėtų lapelius ir užvirinti. Palikti keletui valandų, kol atauš. Nukošti. Į gautą tirpalą pridėti ir pavirti apie 15 min. Labai skanu paskaninti...
Niekam ne paslaptis, kad biurų darbuotojai, sėdintys kiaurą dieną prie kompiuterio, mėgsta pakramsnoti ką nors skanaus. Vis dėlto rimčiau apie savo pasirinkimą pradedama mąstyti tik tada,...
Olė, nakties maisto gurmanai. Sveikinu sulaukus dar vieno Kebblogo komandos recenzijų paketėlio. Nemirkite, sulaukite ir kito, o tuo metu pradedame burnoti. Kadangi sexy žurnalo „Laikas.lt“...
1 ... 5 / 6 / 7 / 8 / 9 ... 13