Paieška
Paieška skyriuje
Šventinis stalas be namuose kepto pyrago – kaip Kalėdų eglutė be viršūnėje spindinčios žvaigždės. Vienoms šeimininkėms – tai galimybė savo kulinariniu talentu nustebinti...
Atėjus ilgų rudens vakarų metui, daugiau laiko galime skirti eksperimentams virtuvėje, o ir šviežių rudeniškų daržo gėrybių dar gausu. Tinklaraščio Maistoklubas.lt autorė Ilona...
Jei reiktų rinkti rudens desertų karalių, neabejotinai tai būtų obuolių pyragas. Šio skanumyno receptų galima suskaičiuoti galybes. Įsipilkite šiltos arbatos į termo-puodelį ir...
1999 metais pasirodžiusi komedija „Amerikietiškas pyragas“, galima sakyti, tapo abiturientų bei studentų biblija. Savo patirtis, nuotykius bei tai, apie ką garsiai kalbėti nesinori, filme...
Ar Jums yra buvę tokių momentų, kai vaikščiojate parduotuvėje tarp lentynų lyg kokiame labirinte, vis dairotės, bet ingredientų vakarienei negalite išsirinkti? Tai saldumo, tai sūrumo...
Lapkričio 7 d. naujoje sostinės muzikinėje erdvėje – „Vienuolio Pub“– koncertuosianti Giedrė Kilčiauskienė sako jau seniai nebesmerkianti tų atlikėjų, kurios dainuoja...
Vien tik tinkama mityba dažnai nepavyksta išspręsti viršsvorio, nuolatinio persivalgymo sunkumų. Žmogaus elgesys ne visada racionalus. Ir nors daugelis apsisprendžia elgtis taip kaip...
Ligoninė daugeliui žmonių asocijuojasi ne tik su skausmu ar baltais chalatais, bet ir su ligoninės maistu, vien dėl kurio nesinori sunkiau susirgti. Štai kaip atrodo dienos davinys skirtingų...
Giedrė užaugo šokdama pagal itališkų vinilinių plokštelių traškesį. Tuo tarpu Elena, grodama akordeonu prancūziškus valsus, mintimis klaidžiodavo...
Vienas žinomiausių šių dienų danų kino kūrėjų Larsas von Trieras, prieš porą metų sunaikinęs žmonių planetą, grįžo tarsi išklausęs galybę nuodėmingųjų išpažinčių. Kino...
Už lango niūrus oras, kuris slegia mano nuotaiką. Tačiau yra daugybė būdų ją pasikelti. Pirma į galvą šovusi mintis – išeiti į lauką ir įkvėpti gryno oro, galbūt užuosiu...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme nepaprastais skanaus morkų kekso su alyvuogių aliejumi receptą.
Bepjaustydami produktus mišrainėms ir ruošdami silkutę, turbūt retai ir susimąstome, jog šventinio stalo gėrybių pasirinkimas labai priklauso ne tik nuo skonio receptorių, bet ir nuo...
Tie, kurie bent kartą yra patekę į prieškalėdinį apsipirkimo šurmulį ar stovėję ilgose prekybos centro eilėse, sutiks, jog kalėdinėmis dovanomis geriausia pasirūpinti iš anksto....
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme žiemiško, bet kraują kaitinančio kokosinio šokoladinio torto-pyrago receptą.
Maistas – vienas didžiausių gyvenimo malonumų. Beje, tai, ką dedi į burną, gali daug pasakyti ir apie tavo asmenybę, gyvenimo būdą, kultūrą ir panašiai. Taigi, šiandien siūlome...
Artėjant Helovynui, paruošėme keletą galbūt dar negirdėtų trumpų faktų apie neatskiriamą šios amerikietiškos šventės atributą – moliūgą.
Jausmą, kai labai stengiesi, esi kupinas ketinimų, tačiau niekas neišeina, ko gero, žinote kiekvienas. Keletas žmonių tai įamžino ir parodė pasauliui, stengdamiesi iš savo nesėkmių...
Vartoti, vartoti ir dar kartą – vartoti. Toks požiūris atsispindi menininkės Nouar iliustracijose.
Pasauliui švenčiant karališkojo kūdikio gimimą, pateikiame galbūt dar negirdėtų faktų apie „naujai iškeptą“ tėtį – Velso princą Williamą.
Kaip atrodytų tokių žymių filmų kaip, sakykime, „Amerikietiškas pyragas“ arba „Boratas“ plakatai, jei jie suktųsi ne didžiuosiuose kino salių ekranuose, o porno industrijoje?...
Populiarių Lietuvoje kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson norinčius išmokti gaminti ar patobulinti savo įgūdžius kviečia į video pamokas „Kepk nedelsiant“. Šįkart pamokos tema...
Populiarių Lietuvoje kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson norinčius išmokti kepti ar patobulinti savo įgūdžius kviečia į video pamokas „Kepk nedelsiant“.
Dubenyje trinkite miltus ir sviestą, kol masė pavirs trupiniais. Įmaišykite sūrį, druską, žoleles ir paprikų dribsnius. Įmuškite kiaušinį ir greitai užminkykite tešlą. Įvyniokite...
Vištieną supjaustyti kubeliais ir užpilti kefyru. Palikti pastovėti bent valandai. Miltus sumaišyti su druska ir įpjaustyti sviestą. Tada pirštais trinti, kol susitarys trupiniai. Pilti...
Išplakite kiaušinius, sukrėskite varškę, sugrūstą česnaką ir gerai išmaišykite. Stambia tarka tarkuotą sūrį suberkite į masę ir dar kartą permaišykite. Šis kiekis numatytas...
Šokoladą su sviestu ištirpinkite ant garų vonelės. Į ištirpusią masę suberkite cukrų, išmaišykite. Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus ir vėl išmaišykite...
Sviestą ištirpiname, sumaišome su cukrumi, miltais, kiaušiniais, kepimo milteliais. Tešlą išminkome ir padedame į šaldytuvą pusvalandžiui. Tešla turi išeiti tokia, kad ja būtų galima...
Ištirpintą ir atvėsusį sviestą sumaišykite su grietine ir druska. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Šį birių produktų mišinį berkite į grietinės masę. Maišykite, o kai...
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus...
1 / 2 / 3 / 4