Search Results for: "marinuoti produktai"
Turbūt kiekviena graži moteris sulaukia prašymo atskleisti grožio paslaptį. Neseniai Britanijos vyrų žurnalo FHM seksualiausių moterų reitinge antrąkart pirmoje vietoje buvo išrinkta dainininkė ir populiarios talentų laidos “X faktorius” teisėja Cheryl Cole. Žinoma, žiniasklaida netruko išsiaiškinti, kokia yra šios jaunos moters tobulų linijų išlaikymo paslaptis. Pasirodo, jokios paslapties nera, moteris tiesiog daug šoka ir vadovaujasi kraujo grupės dietos nurodymais.
Lietuvių mitybos įpročiai vis dar atsilieka nuo pasaulinių tendencijų, tačiau specialistai pripažįsta, kad ir čia jau prigyja svetur paplitusios gastronominės mados – žmonės darosi drąsesni ir išrankesni, norima kokybiškų ir natūralių produktų.
Šiuo metu turguose gausu Lietuvos ūkininkų užaugintų rudens gėrybių, tačiau prisivalgyti jų „už visus metus“ nepavyks. Viena iš išeičių – daržovių vaisių ir uogų konservavimas. Gydytoja dietologė Laura Romeraitė–Kuklierienė sako, kad ir konservuoti produktai gali būti neblogu vitaminų ir kitų naudingų medžiagų šaltiniu.
Socialiniai interneto tinklai šiemet net mirga nuo grybų. Su tokiais miško gėrybių kiekiais susidoroti ganėtinai sunku net didžiausiems grybų mėgėjams, o juos marinuoti ir džiovinti daug kas neturi ne tik laiko, bet ir sąlygų. Tačiau yra visiškai nesudėtingas būdas, leisiantis mėgautis jais net ir žiemą – užšaldyti.
Azerbaidžanas – šalis, kurios gyventojai tikrai moka ir žino, kaip pagaminti skanų, tobulą avienos šašlyką! Vakar mes tuo įsitikinome patys! Sugalvojom vėl praleisti puikų vakarą (pasitaikė nuostabi proga – draugo gimtadienis) ir mūsų stalą puošė ne kas kito, o azerbaidžaniškas šašlykas, pagamintas pagal receptą, esantį žurnalo “Aš Vyras” receptų knygoje “Skaniausi šašlykai nuo A iki Ž“. Tik, deja, nespėjom gauti raugerškio, tačiau tai mūsų šventės nesugadino!