Search Results for: "marinuoti produktai"

Dieta pagal kraujo grupę

Dieta pagal kraujo grupę

Turbūt kiekviena graži moteris sulaukia prašymo atskleisti grožio paslaptį. Neseniai Britanijos vyrų žurnalo FHM seksualiausių moterų reitinge antrąkart pirmoje vietoje buvo išrinkta dainininkė ir populiarios talentų laidos “X faktorius” teisėja Cheryl Cole. Žinoma, žiniasklaida netruko išsiaiškinti, kokia yra šios jaunos moters tobulų linijų išlaikymo paslaptis. Pasirodo, jokios paslapties nera, moteris tiesiog daug šoka ir vadovaujasi kraujo grupės dietos nurodymais.

2017-ųjų maisto tendencijos: daržovės

2017-ųjų maisto tendencijos: daržovės, kruopos ir jautiena

Lietuvių mitybos įpročiai vis dar atsilieka nuo pasaulinių tendencijų, tačiau specialistai pripažįsta, kad ir čia jau prigyja svetur paplitusios gastronominės mados – žmonės darosi drąsesni ir išrankesni, norima kokybiškų ir natūralių produktų.

Gydytoja dietologė: „Netiesa

Gydytoja dietologė: „Netiesa, kad konservuotose daržovėse nėra vitaminų“

Šiuo metu turguose gausu Lietuvos ūkininkų užaugintų rudens gėrybių, tačiau prisivalgyti jų „už visus metus“ nepavyks. Viena iš išeičių – daržovių vaisių ir uogų konservavimas. Gydytoja dietologė Laura Romeraitė–Kuklierienė sako, kad ir konservuoti produktai gali būti neblogu vitaminų ir kitų naudingų medžiagų šaltiniu.

Kaip tinkamai užšaldyti grybus

Kaip tinkamai užšaldyti grybus, kad jie išliktų švieži visą žiemą

Socialiniai interneto tinklai šiemet net mirga nuo grybų. Su tokiais miško gėrybių kiekiais susidoroti ganėtinai sunku net didžiausiems grybų mėgėjams, o juos marinuoti ir džiovinti daug kas neturi ne tik laiko, bet ir sąlygų. Tačiau yra visiškai nesudėtingas būdas, leisiantis mėgautis jais net ir žiemą – užšaldyti.

Azerbaidžaniški šašlykai – originalu ir skanu!

Azerbaidžaniški šašlykai – originalu ir skanu!

Azerbaidžanas – šalis, kurios gyventojai tikrai moka ir žino, kaip pagaminti skanų, tobulą avienos šašlyką! Vakar mes tuo įsitikinome patys! Sugalvojom vėl praleisti puikų vakarą (pasitaikė nuostabi proga – draugo gimtadienis) ir mūsų stalą puošė ne kas kito, o azerbaidžaniškas šašlykas, pagamintas pagal receptą, esantį žurnalo “Aš Vyras” receptų knygoje “Skaniausi šašlykai nuo A iki Ž“. Tik, deja, nespėjom gauti raugerškio, tačiau tai mūsų šventės nesugadino!