Search Results for: "marinavimas"
Lietuvių mitybos įpročiai vis dar atsilieka nuo pasaulinių tendencijų, tačiau specialistai pripažįsta, kad ir čia jau prigyja svetur paplitusios gastronominės mados – žmonės darosi drąsesni ir išrankesni, norima kokybiškų ir natūralių produktų.
Vieni geriausių Lietuvos šefų, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narių – Halina Višnevskaja ir Ruslanas Bolgovas – įmonių grupės „KG Group“ iniciatyva surengtoje Užgavėnių kulinarinėje šventėje pasiūlė naują požiūrį į tradicinius šios šventės patiekalus. Virtuvės profesionalai pristatė patiekalus, kuriuose vienu metu dera keli skirtingi komponentai: vištiena ir blynai, skonis ir sveikumas, tradicijos ir naujovės.
Mes taip pamėgome majonezą, kad jo dedame kone į visus patiekalus. Tuo tarpu prancūzams, išradusiems šį padažą, toks “pasityčiojimas” iš produkto galėjo prisisapnuoti tik baisiausiame košmare…
Kepiniai
Mėsos marinatus naudojame dėl dviejų priežasčių: norėdami suteikti mėsai papildomo skonio arba nuimti nepageidaujamą mėsos poveikį. Jo paruošimas yra svarbi valgio gaminimo proceso dalis, nuo kurios priklauso jūsų, kaip virtuvės šeimininkės (-o) garbingas vardas.