Paieška
Paieška skyriuje
Atėjus pavasariui imame galvoti apie liesesnį maistą, nes rūpinamės savo savijauta ir figūra. Tačiau nepulkite maitintis tik salotomis ar žaliavalgiškais kokteiliais. Mėgstamus...
Kiekvienas lietuvis žino traškaus kibino skonį, ne kartą yra valgęs jį su karštu vištienos sultiniu. Ar žinote, kad šis patiekalas Lietuvoje populiarus dar nuo Lietuvos Didžiojo...
Temperatūrai lauke kylant kaip ant mielių, „Karklė Live Music Beach“ organizatoriai iš kūrybinės orkaitės traukia jau patvirtintą programą. Tuo tarpu festivalyje plušėsiantys...
Kulinarinių knygų ir TV laidų autorė, maisto žurnalistė Beata Nicholson jau trečius metus surengė labdaringos iniciatyvos „Kviečiu į svečius“ pusryčius meno centre „Rupert“,...
Rytoj Spalio 5-oji, kai būtina prisiminti ir pasveikinti savo mylimus mokytojus. Juk jų darbo diena nebuvo tik kontroliniai, namų darbai ir nepaklusnūs vaikai. Atmintyje ilgiausiai įstrigo...
Manoma, kad šokoladą žmogus atrado dar 1100 m. prieš mūsų erą. Nuo tada šokoladas tapo toks populiarus, kad dabar šokoladas yra ir kasdienis desertas, ir gardi šventinė dovana....