KP: 127 Valandos

KP: 127 Hours

HORIZONTAI. Nieko neperspėjęs Aronas Ralstonas išsiruošia į kelionę po Jutos kanjonus. Netikėtai atskilęs pusę tonos sveriantis akmuo prispaudžia jo ranką ir įkalina tarpeklyje. Ralstonas žino, kad šioje vietoje jo niekas nesuras, nes apie kelionę niekam nepranešė. Per penkias įkalinimo dienas vyras permąsto savo gyvenimą, prisimena draugus, šeimą, meilužes ir viską įrašinėja nešiojama video kamera. Pasibaigus menkoms maisto ir vandens atsargoms, Aronas supranta, kad jei nesiims drastiškų veiksmų – jo laukia mirtis. Filmas paremtas tikra istorija.

Režisierius: Danny Boyle (g. 1965) Gimė Radklife, Lankašyro grafystėje (Didžioji Britanija). Žinomiausi jo filmai: „Traukinių žymėjimas“ (1996), „Paplūdimys“ (2000), „28 dienos po...“ (2002), „Gęstanti saulė“ (2007), „Lūšnynų milijonierius“ (2008). Pastarasis filmas buvo apdovanotas aštuoniais „Oskarais“, tarp jų ir už geriausią režisierių.

Pagrindiniai aktoriai: James Franco, Kate Mara, Lizzy Kaplan, Amber Tamblyn, Treat Williams. Kalba: anglų. Subtitrai: lietuvių.
Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai