Neregių žemė. Prieš parskrendant į žemę

Neregių žemė.Prieš parskrendant į žemę

Neregių žemė

Rež. Audrius Stonys
1992 m.
24 min.

Autorius apie filmą - Filmas susiformavo iš bent trijų savarankiškų idėjų. Istorija apie karvę vedamą į skerdyklą. Antra istorija apie paprastus džiaugsmus, apie žmogaus lipimą į kalną ir lėkimą nuo jo didžiuliu greičiu invalido vežimėlyje. Trečioji istorija buvo apie akluosius. Visos šios trys linijos kažkokiu intuityviu būdu suėjo į vieną. Didelės, reginčios karvių akys susiliejo su nereginčiomis žmonių akimis. Skerdykla atsirado atsitiktinai, kaip paslaptinga vieta, kur žmonės juda rūke, garuose. Pirmasis lietuviškas filmas apdovanotas Europiniu "Oskaru" 

Prieš Parskrendant į Žemę

Rež A.Matelis
Vokietija, Lietuva
2005m.
52min

“DOX magazine” rašo: “Filmas „Prieš Parskrendant į Žemę” yra nufilmuotas Lietuvos ligoninės palatoje, skirtoje vaikams, sergantiems leukemija. Tai, visų pirma ir svarbiausia, yra filmas apie vaikus ir jų nepaprastą sugebėjimą įveikti tai, kas mums, suaugusiems, atrodo neįveikiama, jų sugebėjimą tiesiog gyventi ir džiaugtis” tarp daugybės filmo apdovanojimų ir nominacija Europos "Oskarui"

Perkant bilietą internetu, jį galima atsiimti Bilietų Pasaulio kasose: Vagos ir Maximos tinkle. Sąrašas bilietų kasų skiltyje.

Turint bilietą pirktą su nuolaida, prie įėjimo reikia pateikti pažymėjimą ar tam tikrą nuolaidų kortelę.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai