Now Reading
Grobuonys

Grobuonys

Grobuonys

Žmonių rasės grobuonys tėra lengvas grobis tikriesiems Grobuonims 1987-aisiais metais dabartinis Kalifornijos valstijos gubernatorius Arnoldas Schwarzeneggeris pasaulio ekranuose kovojo su siaubą keliančia būtybe iš kosmoso – Grobuonimi. Filmas sulaukė didžiulės sėkmės, pasirodė juostos tęsinys, o vėliau Grobuonis buvo „eksploatuojamas“ dar beveik dešimtyje filmų.

Nuo Grobuonio gimimo praėjus daugiau nei 20-čiai metų, kino kūrėjai su Robertu Rodriguezu priešakyje nusprendė parodyti mums, kaip atrodo gimtoji Grobuonių planeta. Kad Quentino Tarantino bičiuliui R.Rodriguezui vaizduotės ir užmojo netrūksta, įtikino jo filmai „Nuo sutemų iki aušros“, „Desperado“, „Teroro planeta“ ir „Nuodėmių miestas“.

Šįkart R.Rodriguezas parašė „Grobuonių“ scenarijų ir pats tapo šio filmo prodiuseriu. Roiso (aktorius Adrienas Brody‘is) vadovaujama grupė žmonių – tikri grobuonys savoje rasėje. Jie – žiaurūs nusikaltėliai, Japonijos mafijos Jakudza nariai, mirties būrių dalyviai ir panašiai. Žodžiu, šaltakraujiški žudikai, kuriuos visuomenė ištremia į tolimą planetą – gimtąją tikrųjų Grobuonių planetą. Pasaulį, kuriame baimę sėję atstumtieji patys tampa medžiojamais žmonėmis ir privalo suvienyti jėgas, kad išgyventų.

Metai: 2010
Šalis: JAV
Trukmė: 107 min.
Režisierius: Nimród Antal
Aktoriai: Adrien Brody, Topher Grace, Alice Braga, Walt Goggins, Oleg Taktarov
Žanras: Fantastinis veiksmo trileris

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top