Vieni geriausių Lietuvos šefų, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narių – Halina Višnevskaja ir Ruslanas Bolgovas – įmonių grupės „KG Group“...
Praėjo pusė metų nuo paskutinio iVilnius.lt skelbto populiariausių restoranų šimtuko. Regis, laiko praėjo nedaug, tačiau reitinge gausu pokyčių: keletas restoranų, neatlaikę...
Gyveni sveikai, bet vis dažniau skauda galvą, pučia pilvą ar net išberia odą. Maža to, pradeda augti svoris. Tačiau gydytojams vis nepavyksta nustatyti negalavimų priežasties. Ką daryti?
Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis nuo širdies ir kraujagyslių sistemos ligų kasmet miršta apie 1,65 mln. žmonių. Milžinišką susirgimų ir mirčių skaičių lemia netinkama...
Nuo senų senovės lietuviai duoną suasmenindavo ir sudievindavo: ji minima pasakose, priežodžiuose ir patarlėse, jos gausu net iki šių dienų išlikusiuose ritualuose. Tikėta, kad...
Daugelio rytas prasideda nuo kvapnios, garuojančios kavos puodelio, kuris padeda greičiau pabusti ir suteikia energijos naujai dienai, tačiau net ir kasdien kava besimėgaujantys tiki gajais...
Ruslanas Bolgovas siūlo du puikius, daugeliui tikrai patiksiančius receptus, kurie idealiai tinka pusryčiams - virtuvės šefas siūlo pasilepinti ir šeimos narius palepinti gardžiais...
Maistas – mūsų gyvybės šaltinis. Tačiau šiuolaikinėje skubančioje visuomenėje dažniausiai mes jam skiriame labai mažai dėmesio, arba neskiriame visai. Valgome bet kada – kai turime...
Šį sekmadienį rubrikoje vyks tikras magijos seansas. Bandysime slyvas ir kitus kaulavaisius paversti be galo skaniomis ir sveikomis juostelėmis, kurias persai vadina lavashak, o angliakalbiai -...
Tradiciškai sekmadienį pradedame drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty Art“. Jei dar nespėjote susipažinti, trumpai apie juos abu.
Labas rytas arba bonjour. Kadangi rugpjūtis uogienių virimo mėnuo, rekomenduojame ir mes pasigaminti gardumyną ir ne bet kokį, o prancūzišką, tiksliau prancūzišką svogūnų uogienę.
Maistas – mūsų gyvybės šaltinis. Tačiau šiuolaikinėje skubančioje visuomenėje dažniausiai mes jam skiriame labai mažai dėmesio, arba neskiriame visai. Valgome bet kada – kai turime...
Tortai – beveik būtini gimtadienių, vestuvių ir kitų svarbių gyvenimo švenčių atributai. Visgi kartais šie saldėsiai tikrai gali gerokai apkarsti: kandus, netaktiškas ar tiesiog...
Arbata su cinamonu – ypatingai naudingas gėrimas, ypatingai ryte. Tokia arbata gerina imunitetą bei širdies ir kraujagyslių darbą. Be to, arbata su cinamonu – pats geriausias pasirinkimas...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvus dienoraščio nusirašėme kvapnaus ir šilto varškės apkepo su slyvomis receptą.
Kolumbija dažnam asocijuojasi ne tik su pietietiškais ritmais ar magiškojo realizmo tėvu – rašytoju Gabrieliu Garcia Marquezu, bet ir su aromatinga kava, egzotiškais kvapais ir šiek tiek...
Nuo šiol kiekvieną sekmadienį pradėsime drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty Art“. Trumpai apie juos abu.
Dvigubai didesnis studijos plotas, 5 žemynų virtuves atstovaujančių 10-ies virtuvės šefų komanda ir moderniausia šalyje virtuvės įranga – taip auksinio rudens sezoną pasitiko oficialų...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme traškių, sluoksniuotų, sviestinių, Prancūzija kvepiančių kruasanų receptą.
Vienas trijų dramblių, ant kurių laikosi sveikas gyvenimo būdas, yra tinkama mityba, - sako legendinis fitneso treneris Julio Papi. Ir pataria pradėjus sportuoti neskubėti imtis drastiškų...
1 ... 5 / 6 / 7 / 8 / 9 ... 33