Nuo šiol kiekvieną sekmadienį pradėsime drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty Art“. Trumpai apie juos abu.
Dvigubai didesnis studijos plotas, 5 žemynų virtuves atstovaujančių 10-ies virtuvės šefų komanda ir moderniausia šalyje virtuvės įranga – taip auksinio rudens sezoną pasitiko oficialų...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme traškių, sluoksniuotų, sviestinių, Prancūzija kvepiančių kruasanų receptą.
Vienas trijų dramblių, ant kurių laikosi sveikas gyvenimo būdas, yra tinkama mityba, - sako legendinis fitneso treneris Julio Papi. Ir pataria pradėjus sportuoti neskubėti imtis drastiškų...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvus dienoraščio nusirašėme receptą iškylai gamtoje „Tuna salad sumuštinis“. Jeigu, žinoma, jį iki ten turėsite valios nusinešti...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme itin rudeniškos, neįprastą ingredientą turinčios kreminės moliūgų sriubos receptą.
Globalizacijos laikais, kai pasiekti kitą pasaulio kraštą užtrunka keletą valandų skrydžio lėktuvu, nenuostabu, kad skirtingų šalių kultūros persipina, viena kitą papildydamos iki...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme sočios storapadės picos su vištiena receptą.
Ligoninė daugeliui žmonių asocijuojasi ne tik su skausmu ar baltais chalatais, bet ir su ligoninės maistu, vien dėl kurio nesinori sunkiau susirgti. Štai kaip atrodo dienos davinys skirtingų...
Socialiniai interneto tinklai šiemet net mirga nuo grybų. Su tokiais miško gėrybių kiekiais susidoroti ganėtinai sunku net didžiausiems grybų mėgėjams, o juos marinuoti ir džiovinti daug...
Antrojo pasaulinio karo metu daugelis vokiečių kareivių kartu su savimi nešiodavosi nuo ekipiruotės neatskiriamą daiktą – kavamalę. Kavamalė buvo maža, pritaikyta transportavimui....
Einate į svečius, ir nežinote, ko tikėtis iš šeimininko? Arba laukiate svečių, ir nežinote, kuo juos pavaišinti? Žvaigždės atskleis, ką mėgsta valgyti ir kuo vaišina savo svečius...
Šiandien iš Marocmamos nusirašėme kvepiantį, gaivinantį, sotų ir, svarbiausia, skanų ir sveiką Migdolinio avokadų kokteilio receptą.
„Gyvenimas trumpas – ragauk viską“ – skelbia amerikietės Marcellos maisto tinklaraščio šūkis. Pasak merginos, ji nuo vaikystės apversdavo mamos virtuvę aukštyn kojomis...
Atėjo laikas iš tikrųjų susipažinti su tuo, ką mes valgome – nusprendė menininkas Peteris Augustus ir parengė nuotraukų seriją „Mystery Meat“.
Anushruti gyvena didžiausiame Indijos mieste Mumbajuje, drauge su vyru augina sūnų ir dieviško skonio patiekalų receptais dalijasi tinklaraštyje „Divine Taste“.
Tradiciškai sekmadienį pradedame drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty Art“. Jei dar nespėjote susipažinti, trumpai apie juos abu.
Šią savaitę Beata Nicholson dalijosi patarimais, kaip surengti smagų ir skanų vaikų gimtadienį namuose, o šiandien ji atskleidžia vaflių ant pagaliuko receptą.
Gimtadienis yra svarbiausias metų įvykis nuo tada kai pradedi juos skaičiuoti. Vaikams – tai jų svajonių išpildymo laikas, o tėvams...
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme miškų kvepiančio rizoto su voveraitėmis receptą.
1 ... 5 / 6 / 7 / 8 / 9 ... 32