Visai neseniai viename šiuo metu labai populiariame socialiniame tinklapyje akis užkliuvo už reklaminio skydelio, reklamuojančio naujai atsidariusią Azijos virtuvės restoranėlį Eat East.
Neprivalote būti vyno ekspertu, kad galėtumėte juo gardžiuotis ir mėgautis. Visgi, siūlome jums keletą patarimų, kurie padės įvairiapusiškai jį įvertinti.
Kinija didžiulė daugiatautė daugiakultūrė šalis, kurioje susiformavo ar bent pradinį impulsą įgavo visos pasaulio arbatos. Jei domitės arbatos kultūra, jums tiesiog būtina susipažinti...
Girdėjau daug įvairių atsiliepimų apie Gedimino prospekte įsikūrusią „Gourmet“ parduotuvę. Pagalvojau, ar ne vertėtų ir man ten apsilankyti. Ir ką jūs galvojat? Apsilankiau....
Šnekėti daugiau negu dviem kalbomis, naudoti maistui tai, kas būdinga skirtingų kraštų virtuvėms, tapo įprasta. Globalizacija lėmė ir naujų prieskonių madų įsigalėjimą Lietuvoje.
Kvapą jaučiame stipriau negu skonį. 80 procentų maisto aromato priimame per nosį. Todėl peršalus susidaro įspūdis, kad viskas tapo vienodo skonio. Likusį darbą atlieka liežuvis. Jis...
Jei užsuktumėte į laikinąją sostinę ir bet kurio sutikto jaunosios kartos miestiečio paklaustumėte kas yra „Suflerio būdelė“, šis tikriausiai ne tik nurodytų adresą, bet ir...
Ar patikėtumėte, kad batono riekėje, kurią suvalgėte pusryčiams buvo 8 skirtingi cheminiai priedai, o vienas jų įtariamas astmos, alergijos ir migrenos sukėlėjas? Oficialiai šimtai...
Vėlų rudenį Vilniaus senamiestyje duris atvėrė nauja lietuviško ir skanaus maisto parduotuvė „Senamiesčio krautuvėlė“. Itin šarmingoje literatų gatvėje ši nauja vieta neabejotinai...
Šiandien pirmą kartą atkreipiau dėmesį į Dominikonų gatvėje esančią kavinukę. Sakyčiau, jog ji labiau panaši į bistro, kur nusipirkus gardžios rytinės kavos, stovėdamas prie...
1 ... 26 / 27 / 28 / 29 / 30 / 31 / 32