Now Reading
Pasidaryk pats. Vasariškos šukuosenos

Pasidaryk pats. Vasariškos šukuosenos

Pasidaryk pats. Vasariškos šukuosenos

Laikas.lt

Turėdamos daugiau laiko norime keistis ir atsinaujinti, o didžiausią efektą visada suteikia nauja šukuosena – jeigu nenorite kirpti plaukų, tai galite juos tiesiog įdomiau susipinti ar susišukuoti. Šiandien pateikiame keletą šukuosenų variantų tinkamų vasarai – atrodysite gaiviai ir stilingai.

Melžėjos kasa

Klasikinė melžėjos kasa yra dvejomis kasomis apjuosta galva – šis variantas iškart asocijuojasi su Julija Tymošenko, tačiau tokios kietos kasos pintis nepatariame, ypač vasarą. Reikėtų turėti mintyje dar ir tai, kad klasikinė melžėjos kasa tinka toli gražu ne kiekvienai, tad geriausia rinktis kitą jos variantą, kuomet kasos susukamos pakaušyje.

Kaip? Perskirkite plaukus sklastymu ties viduriu, susipinkite dvi kasas. Jas susukite pakaušyje ir tvirtinkite plaukų segtukais. Galite į kasas įsipinti spalvotų kaspinų ar audinio juostelių.

Elegantiška arklio uodega

Arklio uodega siejasi su sportu, aktyviu laisvalaikiu ir nerūpestingumu, tačiau ši šukuosena gali atodyti tikrai elegantiškai. Tą savo pavyzdžiu įrodė nuotraukoje matoma aktorė ir buvęs modelis Diane Kruger.

Kaip? Rišant uodegą nepertraukite plaukų per gumelę iki galo. Ištraukite vieną sruogą ir ja apsukite plaukų gumelę.

Kuodas su kojine

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 

Jeigu jūsų plaukai ploni ar silpni ir visada pavydžiai žvelgiate į vešliomis garbanomis besididžiuojančias, tai ši šukuosena yra skirta būtent jums! Jūsų plaukai atrodys žymiai storesni ir vešlesni.

Kaip? Nukirpkite kojinės dalį į kurią remiasi pirštai, susukite. Maukite ant arklio uodegos ir apsukite plaukus.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top