Now Reading
Atėjo laikas vasariniams batams – naujos tendencijos (Foto)

Atėjo laikas vasariniams batams – naujos tendencijos (Foto)

Atėjo laikas vasariniams batams – naujos tendencijos (Foto)

Laikas.lt

Batų tiek daug, kiek vasarinių palaidinių ar suknelių (apie pastarųjų tendencijas taip pat rašėme), tikrai neprisipirksi, kad ir kaip to norisi. Tad naujos avalynės paieškos – dalykas rimtas. Pateikiame naujausias šiltojo sezono batų madas:

Neoniniai batai

Tendencija, nuo pasaulinių podiumų įžengusi, tiek į aukštakulnių, tiek į balerinos batukų ar sportinių batelių dizainą. Su tokia avalyne atšvaito tikrai neprireiks. Beje, neoninius batus galima pasidaryti ir pačioms, tereikia aerozolinių dažų.

Permatomi batai

Jau praėjusiais metais dizaineriai pristatė skaidrios gumos ar plastmasės batus, kurie buvo sutikti kaip pokštas. Tačiau didėjantis minėtų medžiagų avalynės pasirinkimas liudija, kad tai stilingas paiūlymas, kurio iš karto nesiryžta priimti.

Milžiniškos platformos

Tai tikrai ne pati patogiausia avalynė, bet, kad padeda išgauti puikų efektą ir pailgina kojas – neginčijamas faktas. Itin madingi batai su dryžuota platfoma.

Auksas ir sidabras

Tviskantys batai ne kiekvienai moteriai, tačiau toms, kurios mėgsta prabangą tikrai turėtų patikti auksinės arba sidabrinės spalvos avalynė.

Pinti batai

Plaušiniai pinti batų padai tikrai nėra nauja tendencija, tačiau ir šią vasarą labai populiarūs. Prie jų prisijungė ir pintos odinės basutės ar bateliai.

Metalinė nosis

Iš pradžių batai su metalinėmis nosimis buvo gaminami dėl praktinės naudos, tiksliau – ilgaamžiškumo, tačiau vėliau dizaineriai tai pavertė mados reikalu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Mary Janes batukai

Močiutės batukais dar kitaip vadinamą avalynę kone privaloma šį sezoną nešioti su medvilnine kojinaite, nesvarbu, jei ji ir kyšo iš basučių.

Įspiriami aukštakulniai

Labai patogu ir gražu, tačiau vairuoti su jais tikrai nepatariama. Daugiau tinka kone visiems gyvenimo atvejams.

Kniedės

Truputį dvelkia kiču, bet aukštakulnių ir visi kiti elegantiškų batelių dizainas šią vasarą maišysis su šiek tiek su rokerišku, baikerišku stiliumi. Jei norite būti išties madingos, derinkite šiuos du įvaizdžius.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top