Now Reading
Pasidaryk pats: dėklas nešiojamajam kompiuteriui (foto)

Pasidaryk pats: dėklas nešiojamajam kompiuteriui (foto)

Pasidaryk pats: dėklas nešiojamajam kompiuteriui (foto)

Laikas.lt

Parengta pagal clearlytangled.blogspot.com informaciją.

Galerijos nuotraukos iš: threadbanger.com.

Šiandien retas apsieina be nešiojamojo kompiuterio – dažnam tai tiek darbo įrankis, tiek mokymosi priemonė, tiek ir geras laisvalaikio draugas. Kompiuteriai lengvėja ir plonėja, tad daugelis ima juos nešiotis vis dažniau, o kad ir kokia pažengusi bebūtų technika, smūgiams ir susibraižymui ji nėra atspari. Siūlome patiems pasigaminti dailų kompiuterio dėklą – išleisite nedaug pinigų, kūrybingai praleisite popietę, stilingai atrodysite, o jūsų nešiojmasis kompiuteris bus saugus.

Jums reikės:
Dviejų spalvų audinio bei medžiagos paminkštinimui (kiekis priklauso nuo jūsų kompiuterio išmatavimų); užtrauktuko, lipdukų ar sagų (jei norit dėklo su užsegamu atvartu); siuvimo smulkmenų – siūlų, žirklių, liniuotės, smeigtukų ir kantrybės.

Procesas:

1. Išsimatuokite norimą audinį taip, kad iš kiekvieno krašto jo būtų pora centimetrų daugiau nei jūsų kompiuterio ilgis ar plotis. Jums reikės dviejų audinio gabalų. Jeigu norite užsegamo atvarto, tai tegul vienas audinio gabalas būna ilgesnis. Sudėkite audinio gabalus gerąja puse į vidų. Susmaigstykite. 

Jeigu norite kišenės krovikliui, tai ją pasiruoškite iš anksto – išsimatuokite, susiūkite gerąją medžiagą su pamušalu. Gautąją kišenę dėkite tarp gerųjų audinio pusių. 

2. Išsikarpykite pamušalą – reiktų jį dėti bent iš vienos pusės (kaip pavyzdyje), tačiau iš dviejų, žinoma, geriau. Susiūkite pamušalą kartu su susmaigstytais audinio gabalais. Jei norėsite rankenelės, tai ją prisiūkite šiame etape.

3. Išverskite savo pusgaminį, kad matytumėte gerąją pusę. Pasiūkite maišą, kuris bus vidine dėklo puse. Jo audinio gabalų išmatavimai turėtų būti maždaug puse centimetro mažesni.
 
4. Vidinės dėklo pusės maišą idėkite į gerosios medžiagos maišą. Viršutinėje dalyje dar kartą persiūkite. Žinoma, galima viską sukoplektuoti ir susiūti tarpusavyje iš karto – atrodys tvarkingiau.

5. Galite lipdukus prisiūti siuvimo mašina, kai parodyta pavyzdyje, tačiau tuomet jų kontrūrai matysis gerojoje pusėje. Galite rankomis prisiūti tik prie pamušalo.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

6. Vietoje lipdukų galite prie atvarto prisiūti sagas, o prie pagrindo kilpeles. 

7. Pabandykite įdėti kompiuterį ir kroviklį. Telpa? Sveikiname! Jeigu netelpa, tuomet galite padavonoti draugui, kurio kompiuteris mažesnis ir bandyti vėl!

8. Tikimės, kad jums pavyks! Tikimės, kad šis trumpas pamokymas naudingas, o daugiau idėjų pateikiame nuotraukų galerijoje. 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top