Now Reading
Viliojimo menas pagal Ditą Von Teese

Viliojimo menas pagal Ditą Von Teese

Viliojimo menas pagal Ditą Von Teese

Laikas.lt
Nuotr. Jeff Spicer

Dita Von Teese – burleskos karalienė ir tikras seksualumo simbolis. Ji davė keletą patarimų moterims, kaip išmokti skoningai vilioti vyrus.

Pasirodo, Dita ne visada buvo viliojimo asė – ji gimė nedideliame miestelyje ir buvo niekuo neišsiskirianti šviesiaplaukė mergina. Tačiau sunkiai dirbdama tapo tokia, kurios kiekvieną žingsnį seka ir kopijuoja milijonai moterų visame pasaulyje.

Kai kurie žurnalistai teigia, kad tokia moteris vyrui – Kalėdos ištisus metus. „Manau, kad kiekvienas žmogus turi auginti pasitikėjimą savimi ir tobulinti elgseną. Kiekvieną dieną reikia daryti tai, dėl ko jūs jaučiatės laimingi“, – pasakoja Dita. Aišku, Ditos kultas dažnai siutina feministes. Tačiau tokioms ji visada atsikerta, kad nesiekia būti prostitute. Ji yra intelektuali moteris, širdyje gyvenanti tais laikais, kuomet dauguma moterų būtent taip ir atrodė.

Kokia yra Dita Von Teese?

Kartais atrodo, kad tokios moterys įdomios tik vyrams, tačiau, pasirodo, Dita turi daug gerbėjų moterų: „Prisimenu vieną pasirodymą 2006 metais. Išėjau į sceną ir prie jos pamačiau jūrą merginų raudomis lūpomis ir nagais, pasipuošusias dailiomis suknelėmis. Vos sulaikiau ašaras!“.

Kaip jai pavyko tapti pavyzdžiu dabar, kai moters įvaizdis taip sparčiai keičiasi ir moterys kovoja ne į vertinimą už išvaizdą, o už protą? Dita mano, kad taip yra todėl, kad burleska moterims suteikia galimybę apsiauti aukštakulnius ir lūpas paryškinti raudonai. Ko galbūt nepadarysi paprastą dieną.

„Kartais vartant žurnalus, matai nuostabiai gražią moterį ir šalia jos parašyta: „Aš ką tik suvalgiau picą!“. Jie visi stengiasi atrodyti taip, tarsi visiškai nedirbtų prie savo išvaizdos, nes bijo pasirodyti tušti“, – mintimis dalijosi Dita ir čia prisipažįsta, kad daug ir sunkiai dirba tam, kad atrodytų kaip karalienė. Dita yra pasididinusi krūtis ir naudoja botoksą. Be to, ji labai griežtai reguliuoja mitybą, užsiiminėja joga ir daug sportuoja.

Tačiau panašu, kad šlovė Ditai galvos neapsuko – gyvenime ji kur kas paprastesnė ir nemėgsta būti lyginama su savo personažu scenoje: „Tiesiog norėčiau, kad iš mano pasirodymų jos atsirinktų, ką gali pritaikyti realybėje“.

Viliojimo menas pagal Ditą

Pėdkelnės. Dailiai pakeldama prabangios „Burberry“ suknelės kraštą ji parodo, kaip pasitaisyti pėdkelnes ir kartu patraukti vyrų dėmesį: „Privalai atrodyti grakščiai ir taip, tarsi tai būtų visiškai natūralus dalykas“, – pasakoja Dita ir priverčia parausti net „Dailymail.co.uk“ žurnalistę.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Apatiniai. Toliau kalba pakrypsta į apatinius. Pasirodo, nebūtina turėti įmantrių nėriniuotų apatinių tam, kad moteris atrodytų seksuali: „Kiekviena privalo turėti paprastą, idealiai tinkančią juodą liemenėlę ir dailias derančias kelnaites“.

Lūpdažis. Pasidažyti moterys dažniausiai bėga į tualetą. Tai tapo tarsi kokiu „gėdingu“ procesu, o, pasirodo, turėtų būti priešingai: „Dažykitės lūpas, atsisukusios tiesiai į vyrą, kuris jums krito į akį/ Lūpdažį tepkite lėtai ir atrodykite savimi visiškai pasitikinti, o ne bandanti greitai užtepti kažką ant savo lūpų“, – patarimus toliau dalija Dita, kuri labiausiai išgarsėjo po trumpos santuokos su muzikantu M. Mansonu.

Apšvietimas. Būtina visus namus gerai apšviesti. Dita tiki, kad geras apšvietimas yra produktyviausia kova su… celiulitu! Todėl ryškiomis lempomis apšviestos netgi jos spintos.

Kvepalai. Dita pataria visoms kvepintis kiekvieną dieną: „Tik ne per daug. Priverskite JĮ pasilenkti arčiau ir užuosti kvapą“.

Na, o reziumuojant, Dita pataria, kad moteris labiausiai puošia ne graži oda, ryškus makiažas ar prabangūs rūbai, o pasitikėjimas savimi visur ir visada!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top