Now Reading
Talentų banke – kūrybingoji Živilė

Talentų banke – kūrybingoji Živilė

Talentų banke - kūrybingoji Živilė

Laikas.lt Talentų banke – įviariomis kūrybos rūšimis užsiimanti Živilė.

„Stengiuosi neapsiriboti viena technika ar vienu kūrybiniu stiliumi, vis dar po truputį atradinėju save.Šiuo metu labiausiai patinka koliažai, fotografija, taip pat namie manęs laukia nesulaukia keli kilogramai molio, nepabaigti daryti auskarai, nepabaigtos piešti dekoracijos.

Patinka daryti ir įvairius įdomius dalykėlius namams, apipavidalinti vazas, pasidaryti įdomių dėžučių daiktams susidėti. Gaila tik, kad esu iš tų, kurie mėgsta pamiegoti, nes neužtenka laiko
viskam, o kasdien kyla tiek daug naujų idėjų,norisi pabandyti kažką naujo.


 

Mano įkvėpimas – žmonės, pasaulis. Kartais gražioji pasaulio pusė, kartais – žmonės su trūkumais. Iš esmės, vaizdas – pats svarbiausias dalykas pasaulyje. Netgi muzika yra tik fonas, kuris arba atneša prisiminimus, arba sukelia kažkokius vaizdinius galvoje.

Nuo pat mažumės lankiau įvairius būrelius, susijusius su menais, kūryba.Ir dabar studijuoju grafinį dizainą, jaučiuosi atsidūrusi savo vietoje.


 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Gerai, kad artėja Kalėdos, mėgstu kurti dovanėles, stengiuosi, kad jos būtų kuo įvairesnes, atitiktų žmogų, kuriam dovanosiu tą dovaną”.

Su Živile galite susisiekti el.paštu: [email protected]


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!
Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top