Now Reading
Talentų banke – iliuzionistas Edgaras

Talentų banke – iliuzionistas Edgaras

Talentų banke - iliuzionistas Edgaras

Laikas.lt Talentų banke – išties įdomus talentas, kurio pagrindinė veiklos sritis – iliuzijos menas. Pristatome iliuzionistą Edgarą Mažeiką.

Kaip pasakoja Edgaras, iliuzijos menu jis pradėjo domėtis būdamas 7-erių metų. „Užsikabino“
per vienus Naujuosius metus pamatęs laidą „Geriausi magijos triukai“. Nepavykus pirmiesiems „magiškiems“ bandymams, pagalbos kreipėsi į tėvus ir draugus. Pastarųjų patarimams išsekus, ėmė ieškoti literatūros – įsigijo visas lietuviškas knygas apie fokusus.

Internete radęs ką tik atsidariusią svetainę Magicshop.lt, joje įsigijo kelis triukus. Susipažinęs su svetainės įkūrėju, vienu žymiausiu Lietuvos iliuzionistu Arvydu Stoniu, jo paragintas įstojo į LIK. (Lietuvos Iliuzionistų Klubas) Edgaras taip pat buvo AMBER (The Associations of Baltic Illusionists) narys. Edgaro specializacija – sceninė magija ir mikromagija. Nors ir paauglys, tačiau jam jau teko savo iliuzijos programą demonstruoti ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje.

„Dabar atsiribojau nuo šio žanro t. y. turiu užsakovų, kurie mane kviečia į tam tikrus renginius per Kalėdas ar šventes, ir jiems pasirodau, taip pat lieka ir vestuvės, kur dar turiu progą stebinti žmones. Beveik metus trukusios svajonės sukurti savo trumpametražį filmą po ilgo laiko vienu akimirksniu išsipildė. Su draugu sukūrėme pirmąjį savo „minties” darbą kurį pateikėme festivaliui „AS + MIESTAS = KINAS“ nors ir festivalis buvo pasibaigęs mus pavėluotai – bet priėmė. Gavome padėkas už šį filmą ir… filmas gavo galimybę būti parodytas tolimesniuose vandenyse. 

Taigi kaip šmaikštaujame – pirmas blynas neliko prisvilęs. Tiek magija, tiek filmavimas yra hobis, kuris lieka darbu, už kurį niekas nemoka, tačiau geriausia būna tada, kai kiti mus vertina. Planuose yra sukurti rimtą filmą, apie kurį labai nenoriu plėtotis, tačiau jo trukmė bus 15-20min. Tai filmas, turintis rimtą siužetinę linija, paremtas likimo vingiais kvepiantis šiek tiek mistika galbūt net fantazija – žiūrovai mus sekantys jį turės galimybę išvysti“, – Laikas.lt pasakojo Edgaras.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Taip pat Edgaras kviečia į EMSTUDiO Facebooke, kur gali jungtis trumpo metro filmukų mėgėjams.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top