Now Reading
Talentų banke – vaikiškų drabužėlių mezgėja Vesta

Talentų banke – vaikiškų drabužėlių mezgėja Vesta

Talentų banke - vaikiškų drabužėlių mezgėja Vesta

Laikas.lt Talentų banke – mezgėja Vesta Kuznecovaitė, kurią šio amato išmokė močiutė.

„Megzti išmokau 5 metų. Jau tada močiutė parodė, ką reikia daryti su siūlu ir virbalais. Žinoma, tada tai buvo tik žaidimas. O rimčiau megzti pradėjau jau 20 metų, besilaukdama savo mažosios dukrelės. Mezgiau jai tapukus, kepurytes. Aplinkiniai pradėjo girti mano darbus ir vieni, kiti savo vaikučiams užsakinėjo. Tada ir pradėjau rimčiau visu tuo užsiimti.

Taip mezgu jau antri metai, pradėjau nuo tapukų ir kepuryčių vaikučiams, toliau sekė blauzdinukės, žieminės kepurytės, dabar jau nepabijau užsiimti ir krikštynų drabužėliais, atributika, liemenėmis, sijonukais.. Tobulėjam ir toliau, nes tik tobulėjant galima kažko siekti, stovėjimas vietoje pasmerktas žlugti…”

Vestos darbų galite rasti Facebooke. Taip pat rašykite el.paštu   [email protected]


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top