Now Reading
Talentų banke – iš medvilnės aksesuarus kurianti Aura

Talentų banke – iš medvilnės aksesuarus kurianti Aura

Talentų banke - iš medvilnės aksesuarus kurianti Aura

Laikas.lt Talentų bankas pristato naują dalyvę – iš medvilnės aksesuarus kuriančią Aurą Navanglauskaitę.

„Kurti pradėjau atsitiktinai, kai į rankas papuolė nebereikalingos medvilninės medžiagos atraižos. Buvo gaila išmesti, todėl pradėjau eksperimentuoti, karpyti, raišioti, dažyti. Taip gimė pirmasis kaklo aksesuaras, kuris buvo gana kuklus, o vėliau pavirto į šiek tiek masyvesnį, o dar vėliau – spalvingesnį.

100 proc. medvilninis produktas yra paprastas, tačiau modernus. Šis rankų darbo aksesuaras leis susikurti unikalų įvaizdį, kuris turėtų patikti ne tik šiandienos moterims, bet ir vyrams. Aksesuarą galima derinti kaip kaklo papuošalą prie skirtingo stiliaus drabužių šiltu arba vėsiu oru.

Iš pradžių, kaip tikslinę aksesuaro ,,nešiotojų” grupę, pasirinkau jaunimą, tačiau dalyvaudama dizaino turgeliuose, mugėse, blusų turguje, pastebėjau, kad aksesuarais domisi ir jį mielai nešioti renkasi ne tik jaunimas. Kiekvienas aksesuaras yra unikalus ir nepakartojamas, nes niekada nepavyksta pagaminti lygiai tokio paties.

Naujovė – aksesuaras, skirtas Lietuvos mylėtojams, krepšinio gerbėjams bei Etiopijos bei Bobo Marley mylėtojams.

Daugiau darbų foto – Facebooke. Arba rašykite [email protected]

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!
Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top