Now Reading
Kino pusryčiai. Kate Winslet ir Maroko vaizdai (Video)

Kino pusryčiai. Kate Winslet ir Maroko vaizdai (Video)

Kino pusryčiai. Kate Winslet ir Maroko vaizdai (Video)

Laikas.lt toliau tęsia savo pusryčių tradiciją ir po muzikinio ryto  siūlo kitą skanų „patiekalą“ – filmo keistu pavadinimu „Hideous Kinky“ anonsą. Pagrindinį vaidmenį čia atlieka – Kate Winslet.

Šį filmą rekomenduojame vien dėl įspūdingų Maroko vaizdų, kuriuos mūsų redakcija ir patys matė savo akimis, ir Jums aprašė straipsnių cikle. Apie ką šis 1998 metų filmas? Tai istorija apie 25-erių metų hipę Julią, kuri kartu su savo dviem mažametėmis dukromis iš Londono atkeliauja į Maroką, kuriame įsikuria keletui metų. Juliai sunkiai sekasi užsidirbti pinigų, jos vyras labai retai šeimą paremia piniginėmis perlaidomis. Moteris susipažįsta su vietiniu Marakešo gyventoju Bilalu, su kuriuo keliauja po Maroką ir bando surasti laimę bei tai, nuo ko bėgo iš Londono.

Filmas patraukia netradicine istorija, nes ne kiekviena jauna dviejų vaikų mama keliautų į šią tolimą šalį. Taip pat – tai idealus filmas artėjant vasaros kelionių sezonui, nes Maroko vaizdai išties įkvepia, kaip ir garso takelis (ypač Jefferson Airplane daina „White Rabbit”).

Beje, lietuviškai šis filmas verčiamas „Ekspresas į Marakešą“.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top