Now Reading
Linos ūkis

Linos ūkis

Linos ūkis

Laikas.lt pristato dar vieną Talentų banko gyventoją – Liną Sabaitytę iš Kauno, vadovaujančią visam rankdarbių ūkiui.

Kas esi? Esu visko po truputį – šiek tiek įkvėpta, šiek tiek įkvepianti, šiek tiek nugesinanti. Kaunietė, kuri sveikinasi su kas antru praeiviu (taip sako draugai), bet nežinanti, ką jie labiausiai mėgsta… Esu rašanti ir siuvanti, tad reiškia, kad dažnai žiūrinti pro įvairias skylutes – rakto, adatos, fotoaparato objektyvo ar netyčia pravertas duris.

Kuo užsiimi? Kuo netingiu ir turiu drąsos, ir kam manau, turiu šiek tiek sugebėjimų, bet visada manau, kad „galėjau ir geriau“. Rašau, fotografuoju, mezgu, siuvu, neriu, konstruoju, spalvoju, minkau tešlą pyragams, klausau muzikos ir tyliai dainuoju, drebu kai bijau, juokiuosi, pykstu, šoku, lėtai skaitau, eiliuoju ir t.t.

Kur Tave galima sutikti? Tikriausiai reiktų klausti tų žmonių, kurie mane sutinka, kur, kada ir kokiomis aplinkybėmis… Mane tikrai galima sutikti Kaune.

Kas Tave įkvepia? Muzika, geri filmai, geri žmonės, vaizdai…Visa tai kas išlaisvina, neleidžia mąstyti stereotipiškai, neriboja, tik tada galima kurti…Vis tik turiu prisipažinti, dažnai galvoju, kad to ar ano nepadarysiu, nes tai per daug sudėtinga, dėl to daug ko ir nepadarau. Reziumė – labiausiai įkvepia laisvė ir pasitikėjimas savimi. Prie to gali prisidėti geras oras, kava su saldainiais ir gera kompanija.

Kur ir kaip tobulini savo kūrybinius gabumus? Na, kai mokiausi groti pianinu, tai savo gabumus tobulinau įvairiais pratimais, lavindavosi ir pirštai ir technika, gal tai ir padėjo – miklūs piršteliai. Dabar gabumai, o gal tiksliau įgūdžiai lavinasi praktikos metu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kur Tave galima rasti? nelook.blogspot.com ir truputį manęs styleinkaunas bei kitose Kauno vietose, klauskite kas antro praeivio.

Kiek laiko atima Tavo kūryba? Labai skirtingai. Kai turiu daugiau laiko, tai jį atiduodu rankdarbių kūrybai, bet tai ne vienintelis mano pomėgis, todėl visi jie tarpusavyje bando konkuruoti, kaunasi dėl pirmos vietos, o aš taip ir lieku, nieko nesuspėjusi.

Kokiems žmonėms skirti tavo kūriniai? Tiems, kurie moka tausoti tokius daiktelyčius. Tiems, kurie su jais jaustųsi išskirtiniai, todėl stengiuosi daryti vienetinius, nors šiek tiek skirtingus. Turiu draugę, kuri man neleidžia daryti tokių pačių auskarų, kokius pagaminau jai, nes ji nori būti vienintelė. Iš tiesų, labai geras jausmas, kai po kelių metų nuo pardavimo, pamatai žmogų su ta pačia sege ar apyranke. Tada jautiesi padaręs kažką vertingo.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top