Now Reading
Naujajame Fingalick klipe – abstraktyvios iliuzijos pasaulis

Naujajame Fingalick klipe – abstraktyvios iliuzijos pasaulis

Naujajame Fingalick klipe – abstraktyvios iliuzijos pasaulis

Kavos gurmanų erdvėje „Crooked Nose & Coffee Stories“, elektroninės R&B muzikos prodiuseris Fingalick pristatė muzikinį klipą pirmam kūriniui iš ateinančio albumo „EGO“.

Dainos apie abejonės būseną ir dvilypumą klipą režisavo Adomas Narkevičius, pasirinkęs unikalią vizualaus interpretavimo ir filmavimo formą. Klipas kurtas netradiciškai – tai, kas įprastai atliekama naudojantis automatiniais mechanizmais, šįkart buvo atlikta mechaniškai, profesionalų rankomis. Kūrybiniame procese buvo sukurti specialūs mechanizmai, o šviesų choreografija atlikta realiu laiku. Kūrėjai siekė įtraukti žiūrovą į sūkurį, kuriame permąstoma kas realu, o kas – tik optinė apgaulė.

„Kaip ir kuriant savo pirmąjį vaizdo klipą Without Letters dainai „Arch“, norėjau vietoj mažo nuoseklią istoriją pasakojančio filmo, kurti abstrakcijos iliuziją iš ne tokių jau abstrakčių vaizdų, – pasakojo klipo režisierius A. Narkevičius. – Tačiau, skirtingai nei praeitą kartą, norėjau, kad tai neliktų tik formaliu „techniniu“ eksperimentu, bet papildytų Tomo dainos emociją, padėtų jai kvėpuoti jos neužgožiant.“

Įvertinkite unikalų vizualinį kūrinį Tomo Narkevičiaus-Fingalick kūriniui „Bonfire“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top