Now Reading
Apie ką svajoja Zodiako ženklai?

Apie ką svajoja Zodiako ženklai?

Apie ką svajoja Zodiako ženklai?

Suprantama, kad visi svajoja būti gražūs, sveiki, laimingi ir turtingi. Tos pačios svajonės būdingos visiems Zodiako ženklams. Tačiau kiekvienas iš jų svajoja skirtingai… Kaip?

Avinas

Svajoja užkariauti visą pasaulį ir visus pasiųsti velniop. Na, gal ir ne visus… Iš tikrųjų Avinai pasisako už teisingumą, todėl toliau pasiųstų tik tuos, kurie tikrai to nusipelnė. Tada būtinai pasivoliotų saulutėje, išsimaudytų gražiausiame paplūdimyje ir atsisėdę ant jūros kranto pradėtų svajoti apie tai, kad bangose užgimtų nauja civilizacija. Jų kulkosvaidis tuo metu ilsisi.

Jautis

Svajoja raitas užkariauti visą Visatą, gniauždamas skafandro pirštinėje fakelą. Ir kad būtų daug sekso. Ir taip Jautis svajoja, svajoja, bet labai nori miego… Kadangi taktiniai Jaučio planai visada virsta strateginiais, užmigęs jis sapnuoja, kaip skrieja savo ištikimu obuolmušiu kosminiu laivu per bekraštes Visatos platybes, švelniai glostydamas laimingo partnerio galvą.

Dvyniai

Šio ženklo atstovai svajoja, kad auksinė žuvelė išpildytų visus tris troškimus, po to – kad dar tris. Ir kad būtinai galėtų visiems pasipasakoti. Ir esmė net ne pasiekimuose, o istorijos dramatizme. Todėl Dvyniai svajoja, pavyzdžiui, apie vedusį vyrą ar ištekėjusią moterį (dramatizmo – per akis), tačiau pasiekti tikslo ir laikyti pergalę paslaptyje – ne, jie to nori mažiausiai.

Vėžys

Svajoja maudytis Tailande. Amžinai. Pageidautina, kartu su visa savo šeima. Tiesa, tai nebūtinai turi būti Tailandas – tiktų bet kuris rojaus kampelis Žemėje, kur galima pamurkdyti į vandenį savo artimuosius ir žiūrėti, kaip jie pliuškenasi. Beje, svajonė visai nebloga.

Liūtas

Svajoja apie tarnus ir pripažinimą. Kad sulauktų tūkstančių „patinka“. VISUR. Liūtui jau liežuvį paskaudo pasakoti, koks jis šaunus, todėl būtų gerai, kad šią misiją perimtų kiti. Pripažinimo nori bent jau savo šalyje. Duodi šalyje, o jis ir sako: „Hobitų šalis – smulkmė. Noriu pripažinimo visame kontinente“. Bet ir tai nebus paskutinė stotelė.

Mergelė

Vienintelis Zodiako ženklas, kuriam svajonės pildosi kone kiekvieną dieną. Beje, tą ji suvokia ne visada. Geriausias būdas pasiekti vidinę palaimą jai – apdalinti visus savo rūpesčiu, intelektu ir nepaprastai vertingais patarimais, todėl kuo platesnis jos draugų ratas – tuo ji stipresnė. Ir jokie milijonai to neatstos, nors ir taps pretekstu įkyrėti visiems, kurie gyvena neteisingai ir todėl yra neturtingi.

Svarstyklės

Svarstyklės nori, kad jų svajonės išsipildytų, ir tuo pačiu nenori. Antraip taps nuobodu, ir svajoti nebebus apie ką. O juk labiau už viską pasaulyje Svarstyklės nepakenčia nuobodulio… Todėl apsiriboti viena didele svajone negalima – Svarstyklės turi daug mažų: „kad taip gaučiau vietą prie lango, kad greičiau galėčiau užmigt…“

Skorpionas

Reikia kad būtų visko, daug ir iš karto: kad vyras turėtų daug raumenų, kad vynas lietųsi upėmis ir kad lytų šimto eurų banknotais. O poreikiai vis didėja, svajonių kiekis ir kokybė auga aritmetinėm ir geometrinėm progresijom, todėl Skorpionai nenustoja svajoti niekada. Net ir sulaukę žilos senatvės jie nepasakys „malūnėli, gana“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaulys

Šauliai svajoja išgelbėti pasaulį. Sušildyti visus sušalusius, paglostyti visus nuskriaustuosius ir išgydyti visas ligas. Pasiduoti ir nuleisti rankų Šauliai nemoka, todėl jų sparnuotos gerumo ir teisingumo strėlės lekia nesustodamos. Kol pasaulyje bus bent vienas alkanas šuniukas ar kačiukas, Šauliai turės apie ką svajoti.

Ožiaragis

Svajoja „horizontaliai“, t.y. ne „duokit man 20 mln. eurų, o toliau jau aš kaip nors susitvarkysiu“, bet „už kiekvieną funkciją pridėkit man po 100 taškų“. Ožiaragis svajoja ištobulinti kiekvieną sferą atskirai: truputį geresnis seksas, truputį daugiau pinigų… Ir kad nekankintų kosulys. Ne, tai nereiškia, kad Ožiaragis atsisakytų 20 milijonų. Jis nori po mažiau, bet reguliariai.

Vandenis

Vandenis svajoja, kad visi jį paliktų ramybėje. Jis visiškai įsitikinęs, kad tų 20 milijonų, šlovės ir sveikatos gali pasiekti pats. Bet su viena sąlyga: jeigu jį paliks ramybėje. Beje, tokia svajonė yra visai pagrįsta: Vandeniai turi nemažai vidinių resursų, kad įgyvendintų bet kokias savo svajones, tačiau negali susitelkti. Todėl, dėl Dievo meilės: ATSIKABINKIT!

Žuvys

Pirmiausiai jos svajoja apie didelę ir tyrą meilę. Po to – apie didelę grynųjų sumą. Ir elgiasi Žuvys taip, lyg jų svajonės jau būtų išsipildžiusios: dabartinė meilė vertinama taip, lyg ji būtų pati didžiausia ir tyriausia iš visų, o piniginėje gulinti šimtinė išleidžiama taip, lyg sąskaitoje būtų dar 19 999 900. Kai paaiškėja, kad realybė vis dėlto nesutampa su lūkesčiais, Žuvys labai nuliūsta.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top