Now Reading
Grožio vonelės rankoms

Grožio vonelės rankoms

Grožio vonelės rankoms

Kokia moteris nesvajoja apie dailias, švelnias rankas ir išpuoselėtus nagučius? Juk sakoma, kad apie vyrą daug pasako batai, o apie moterį – jos rankos. Taigi siūlome išbandyti kelis skirtingus rankų vonelių variantus ir išsirinkti tau labiausiai tinkantį.

Avižų ir augalinio aliejaus vonelė
4 puodeliai vandens
2 šaukštai avižų
2 šaukštai augalinio aliejaus

Nuplautas avižas užpilkite verdančiu vandeniu ir pavirkite ant nedidelės ugnies maždaug 20 minučių. Kuomet nuoviras atvės, nukoškite jį, į skystį supilkite augalinį aliejų, viską išmaišykite ir panardinkite rankas. Procedūra atliekama 15 minučių. Po to rankas nusisšluostyk švariu minkštu rankšluosčiu, tačiau pačių rankų nenusiplauk. Voneles reikia daryti 4 kartus per savaitę, iš viso 12 procedūrų.

Jūros kopūstų vonelė
3 stiklinės vandens
3 šaukštai jūros kopūstų (ne konservuotų)

Jūros kopūstus užpilk vandeniu ir pastatyk ant mažos ugnies. Kai vanduo užvirs, nuimk kopūstus nuo ugnies, palik atvėsti ir nukošk. Į likusį sultinį 20 minučių panardink rankas, tuomet jas nusausink rankšluosčiu ir gausiai patepk riebiu kremu. Voneles reikėtų darytis 10 dienų iš eilės.

Mėtos lapelių vonelė
1 litras vandens
3 šaukštai pipirmėčių lapelių

Pipirmėčių lapelius susmulkinkite ir suberkite į verdantį vandenį. Sumažinkite ugnį ir palaikykite, kol vanduo vėl užvirs. Tuomet nuovirą nuimkite nuo ugnies, uždenkite dangteliu ir palikite pastovėti 15 minučių. Nuovirą nukoškite. Rankas pamirkykite 15 minučių, tuomet nusivalykite rankšluosčiu ir patepkite riebiu kremu. Voneles darykite 3 kartus per savaitę, iš viso 15 procedūrų.

Dilgėlių ir asiūklių vonelė
5 puodeliai vandens
2 šaukštai džiovintų dilgėlių
1 šaukštas asiūklio

Dilgėles ir asiūklius sutrinkite tarp pirštų, kad gautųsi milteliai, užpilkite juos verdančiu vandeniu ir pakaitinkite ant silpnos ugnies 30 minučių. Kai nuoviras atvės iki 40 laipsnių, nukoškite ir panardinkite rankas 20 minučių. Po procedūros nusivalykite rankas rankšsluosčiu ir patepkite riebiu kremu arba vazelinu. Voneles darykite 3 kartus per savaitę, iš viso 20 kartų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Baltojo molio vonelė
Pusė puodelio šilto vandens
2 šaukštų baltojo molio
1 kiaušinio trynys
Pusės šaukšto sviesto
1 šaukštelio kepimo sodos

Ištirpinkite molį vandenyje, suberkite sodą, įmuškite trynį ir viską gerai išmaišykite. Prieš panardinant rankas į mišinį, pasitepkite jas sviestu. Po 15 minučių rankas nušluostykite rankšluosčiu. Sviestas labai gerai susigeria į odą ir ją suminkština, todėl tepti rankų kremu nebereikia. Voneles darykite 3 kartus per savaitę, iš viso 12 kartų.

Obuolių sulčių ir medetkų vonelė
1 litras vandens
Pusė stiklinės obuolių sulčių
3 šaukštų medetkų žiedelių

Medetkas užpilkite šiltu vandeniu, pakaitinkite , kol užvirs, nuimkite nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palaukite 30 minučių. Nuovirą nukoškite ir į skystį supilkite obuolių sultis. Pamirkykite rankas 15 minučių, tuomet nuplaukite vandeniu, nusausinkite rankšluosčiu ir pasitepkite riebiu kremu. Voneles darykite ne dažniau nei 2 kartus per savaitę, iš viso 20 kartų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top