Now Reading
Serialų žvaigždė E. Malaškevičiūtė pademonstravo koketišką nuotakos įvaizdį

Serialų žvaigždė E. Malaškevičiūtė pademonstravo koketišką nuotakos įvaizdį

Serialų žvaigždė E. Malaškevičiūtė pademonstravo koketišką nuotakos įvaizdį

Grožio parodoje „Pelenė 2016“ vyko atviras čempionatas, kurio metu buvo kuriamas nuotakos įvaizdis. Jaunoji TV3 serialo „Tobula kopija“ žvaigždutė Evita Malaškevičiūtė šiame čempionate sužibėjo išskirtine ir modernia apranga bei pademonstravo koketišką nuotakos įvaizdį.

Makiažą Evitai kūrė Kaune dirbanti vizažistė Karolina Kaminskaitė. Įspūdinga šukuosena ir vestuvine suknele rūpinosi visada išskirtiniais sprendimais stebinantis dizaineris Liutauras Salasevičius.

„Iš pradžių mes su vizažiste planavome visai kitokį nuotakos įvaizdį. Pirminė idėja buvo – pūsta, princesiška suknelė. Bet kadangi mane rengė ir šukavo dizaineris Liutauras Salasevičius jis iš karto pasakė: „stop“. Jo nuomonė buvo tokia, kad jei jau dalyvauti šiame konkurse, tai reikia būti kažkuo „kreizi“. Aš visuomet palaikau Liutaurą, todėl sutikau su jo idėja, kad reikia sekti naujausias vestuvių tendencijas, kurios dabar yra ypač įdomios ir modernios“, – pasakojo netikėtą nuotakos įvaizdį pademonstravusi E. Malaškevičiūtė.

Pati Evita tikino visuomet esanti už naujoves, todėl savo vestuvių dieną taip apsirengusi drąsiai žengtų prie altoriaus: „Aš esu už naujoves ir man patinka išsiskirti iš minios, todėl savo vestuvėms galėčiau pasirinkti tokį įvaizdį.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Evita ne pirma garsi Lietuvos pramogų pasaulio atstovė, kuri žengė podiumu ar pozavo išskirtinėms fotosesijoms, pasipuošusi vestuvine suknele. Panašu, kad ji nebijo prietaro, neva negalima prieš vestuves dėvėti nuotakos suknelės. „Aš jau tiek kartų buvau užsidėjusi tą vestuvinę suknelę, kad tikrai netikiu jokiais prietarais. Dabar yra visai kiti laikai, todėl tikrai nematau tame nieko blogo“, – atviravo E. Malaškevičiūtė sėkmingai vaidinanti žinomiausios prodiuserių kompanijos „Videometra“ kuriamuose serialuose.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top