Now Reading
Globotinio pusryčiai: trispalvė Kruopa verta tik pačių geriausių namų

Globotinio pusryčiai: trispalvė Kruopa verta tik pačių geriausių namų

Globotinio pusryčiai: trispalvė Kruopa verta tik pačių geriausių namų

Smulkutė, švelni ir jauki katytė Kruopa buvo paimta iš gatvės, kur alkana, jau besilaukianti kačiukų, bandė slėptis nuo grėsmingai ją persekiojusių kiemo katinų. Šiandien ji saugiai jaučiasi laikinuose namuose, kur negali užsibūti, nes ten šeimininkauja piktas Katinas, neketinantis dalytis savo teritorija.

Kruopa yra nuostabiai graži, be galo smulki, neišpasakytai jauki, rami ir kultūringa. Visai nebaikšti, patikliai glaudžiasi prie žmogaus, nori būti ten, kur ir jis, tačiau visiškai nereikli ir neįkyri. Labiausiai mėgsta kur nors netoliese išsitiesti ir snausti, o dar geriau jeigu gali susiraityti žmogui kelių. Švarutė, naudojasi kraiko dėžute, tikra naminė katytė, gal buvo išmesta į gatvę, o gal nerūpestingi šeimininkai tiesiog jos nemylėjo ir nesirūpino taip, kaip ji yra nusipelniusi.

Šiandien katytė sterilizuota, nuparazitinta ir yra pasiruošusi suteikti džiaugsmo ją priimsiantiems. Katytė bus padovanota tik rūpestingiems žmonėms. Norintys susipažinti su Kruopa, skambinkite: 868847676, Vilnius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top