Now Reading
„Baltic Expo Beauty“ – marga, gražu, sveika (foto)

„Baltic Expo Beauty“ – marga, gražu, sveika (foto)

„Baltic Expo Beauty“ – marga

Savaitgalį Vilniuje vykusi latvių organizuota „Baltic Expo Beauty“ grožio industrijos paroda nepaisant pasiūlytos gausios programos sudomino tik dalį profesionalų ir smalsių gražuolių. Lankytojams buvo suteikta galimybė nemokamai arba pusvelčiui pasidaryti brangiai kainuojančias procedūras bei įsigyti kosmetikos. 

Norėjusieji kažką įsigyti ir paganyti akis po profesionalams ir namuose naudoti skirtas grožio priemones – nenusivylė. Parodoje buvo gausu kūno, plaukų, veido priežiūros priemonių. Iš Rusijos, Latvijos, Estijos ir kt. atvykę profesionalai ne tik darė įvairias grožio procedūras, bet ir mokė, kaip tinkamiausiai puoselėti savo grožį bei kokias priemones rinktis.

Parodos metu vyko kosmetologų, visažistų, klasikinio manikiūro, nagų modeliavimo ir dailės, masažuotojų konkursai. Lankytojai galėjo patekti į SPA centrų, kosmetologų kabinetų užkulisius, pamatyti, kaip daromi sudėtingi ir išradingi masažai bei veido priežiūros procedūros.

Kauno kolegijos studentai kineziterapeutai kiekvienam norinčiam darė nugaros masažą. Kituose stenduose buvo galimybė susišukuoti, pasidailinti veido odą, pasipuošti išskirtiniu meistrų daromu manikiūru. Padedant profesionaliems konsultantams svečiai galėjo įsigyti kine naudojamos profesionalios kosmetikos bei pasinaudoti purškiamo įdegio sistema ar įsigyti šerno šerių šukų…

Grožio, estetikos ir kokybės išsiilgusiems žmonėms paroda tikrai buvo naudinga ir reikalinga.

Organizaciniai trūkumai – pustuštė pramogų arena

Nors „Baltic Expo Beauty“ išties žadino apsilankiusiųjų vaizduotę, dauguma besisukinėjančių turėjo nemokamus kvietimus arba buvo profesionalūs grožio atstovai, parodos dalyviai. Labai trūko parodos viešinimo.

Pasirinktas ir netinkamas parodos laikas, mat šiomis dienomis Turkijoje vyksta savaitinė tarptautinė grožio industrijos paroda „Top SPA Fest“, kurioje dalyvavo taip pat ir  daugelis tautiečių bei kaimyninių šalių atstovų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Be to, įėjimo kaina tikrai buvo per didelė. Tikėkimės ateityje apie panašias parodas sužinosime ankščiau ir galėsime skirti daugiau laiko susipažinti su grožio ir sveikatos rinkos naujienomis.

Smalsuoliams siūlome žvilgtelti į galerijos nuotraukas.

Parengė Viktorija Gudelė
Nuotr. organizatorių ir autorės

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top