Now Reading
Pramogų gidas (rugsėjo 11-12 dienomis)

Pramogų gidas (rugsėjo 11-12 dienomis)

Pramogų gidas (rugsėjo 11-12 dienomis)

Čia tai bent! Ketvirtadienio krepšinio varžybos užgniaužė kvapą net ir krepšinio fanais savęs nelaikančių lietuvių ir privertė nekantriai laukti šio savaitgalio.

Tačiau nesibaiminkite visi likusieji, krepšiniu nesidomintieji (ar juo besidomintys labai saikingai), šį savaitgalį nusimato daug šurmulio, muzikos, šokių ir kitų pramogų.

Savaitgalio miestas – Šiauliai

Taip, atiduodame garbę ketvirtajam pagal dydį Lietuvos miestui ir linkime nepamiršti savo antrojo vardo – Saulės miesto ir šviesti plačiai, šildyti svečius svetingumu ir užauginti daug garbingų, talentingų ir laimingų Lietuvai žmonių.

Programa gana įvairi: bus folkloro elementų, vaikams dainuos „Tele Bim Bam“ ir kitos žvaigždutės, taip pat koncertuos „Skamp“, „Inculto ir kitos žinomos grupės.

Šiaulių dienų metu vyks ir ,,Big Band Festival Šiauliai 2010″ festivalis bei  L. Kopač dokumentinio filmo „Tiesos kryžkelės” premjera.  Filmas skirtas J. Sondeckiui (Sondai), Šiaulių miesto burmistrui, žmogui, paskyrusiam gyvenimą Lietuvai, atminti.

Savaitgalio šilčiausias miestas – Kaunas

Sutikite: kas gali sušildyti sielą ir kūną labiau nei kito žmogaus glėbys? Kaune šį šeštadienį glėbių neturėtų pritrūkti, mat čia vyks nemokamų apsikabinimų akcija! Apie akcijos įžangą jau publikavome foto/video reportažą.

Pasak akcijos rengėjų, apsikabinimas – tai tolerancijos, šilto draugiškumo, meilės ženklas, suprantamas bet kuriam žmogui, todėl jis labiausiai tinka išreikšti renginio idėją. Norite mūsų apkabinimo, atvažiuokite į Kauną, mes čia būsime tikrai :).

Ekstremaliausias savaitgalio miestas – Vilnius

Šį savaitgalį Vilniuje vyksta penktasis naujojo cirko savaitgalis. Čia iš Ispanijos, Prancūzijos, Suomijos ir Švedijos atvykę cirko meistrai žada parodyti mums tai, ko nepamatysit jokiame kitame cirko pasirodyme.

Ne veltui tai vadinasi – naujojo cirko pasirodymai. Jūs neišvysite gyvūnų ištvermės, jūs pamatysite cirko gyvenimu alsuojančių žmonių meistrystę, pavyzdžiui spektaklyje „Ro-Pu“ –  žmonių ir virvių šokį su šešėliais akompanuojant gyvai elektroninei muzikai. Susigundėte? Mūsų žurnalistė tikrai eis. Papasakosim…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Bliuzo akordai – Druskininkuose

Norite geros ir atpalaiduojančios muzikos? Jums pasisekė, nes Druskininkuose vyks Tarptautinis bliuzo festivalis „Alka“ , kur sutiksite Lietuvos bliuzo grandus, kaip „Poliarizuoti Stiklai“, Virgis Jutas ir Blues Makers  ir svečiai. 

Šeštadienį Druskininkuose taip pat vyks atsikūrusios grupės „Empti“ naujojo albumo pristatymas. Taigi muzikos Druskininkuose nereikės su žiburiu ieškoti.

Rudenį pramogos grįžta į miestą

Vasarą geras oras ir puiki kompanija lengvai leidžia susirasti pramogų. Tačiau rudenį – ne išimtis ir žvalgantis po renginių gidą akivaizdu, kad kuo oras vėsesnis, tuo gausiau gauname pasiūlymų, kur nueiti. Tikrai sunku būtų aprašyti visus koncertus, spektaklius ir pasirodymus, nes jų tiek daug…. Tad apie jokias rudenines depresijas nė minties būti negali!

Džiaukimės savo dienomis ir kurkime laiką patys – įdomų ir gyvą!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top