Now Reading
Knygų pusryčiuose – pasakos kalbančiam tigrui (konkursas)

Knygų pusryčiuose – pasakos kalbančiam tigrui (konkursas)

Knygų pusryčiuose – pasakos kalbančiam tigrui (konkursas)

Laikas.lt

Raaaaaarrrrrrrrr! Susipažinkite su knygoje gyvenančiu TIGRU! Nebijokit – tikrai nepavojingas ir neketinantis suėsti skaitytojų. Jam tik reikia žodžių. Pasakų ir eilėraščių. Ir netikėčiausių istorijų apie didelį, negražų, bet labai gerą dramblį Elį, apie liūtą Semą, kuris mokėjo staugti tik tyliai, ar apie tai, kaip sena močiutė Silkė sumanė jūrą padaryti didesnę.

Šis tigras ypatingas, nes:

  • kalbasi su mėnuliu;
  • valgo žodžius;
  • mėgsta gražias pasakas;
  • moka pereiti iš vieno puslapio į kitą;
  • užmiega vieno puslapio gale, o pabunda kitame;
  • ir… storėja nuo kiekvienos pasakos. 

Donaldas Bissetas (1910–1995) – nepakartojamas vaikų rašytojas ir aktorius, daugelį istorijų iš pradžių papasakojęs televizijoje, o vėliau sudėjęs į knygas.

Su Bisseto pasakomis Lietuvos vaikai irgi susipažino ne tik knygose, bet ir ekrane, Keistuolių teatro laidelėje, kurioje atgydavo absurdiškai juokingi personažai. Na, o tigras, kuris mėgsta ėsti žodžius, negali atgyti niekur kitur, kaip tik knygoje. Rašytojas seka ir seka naujas pasakas, nuo kurių liesas tigras vis storėja.

Pasisotins ne tik alkanas tigras, bet ir visi iki vieno skaitytojai. Ir, svarbiausia, nuo šių pasakų neskauda pilvuko. Šių na, o jei netyčia pritrūks, visada galima pagyventi šiek tiek Aukštyn kojom!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Laimėkite šią knygą konkurse čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top