Now Reading
Pasidaryk pats: jaukus kilimėlis

Pasidaryk pats: jaukus kilimėlis

Pasidaryk pats: jaukus kilimėlis

Laikas.lt
Parengta pagal Abeautifulmess.com

Yra įvairiausių būdų, kaip suteikti jaukumo namams, bet tikriausiai patys maloniausi namų dekoro elementai būną padaryti savomis rankomis. Dailūs kilimėliai namuose suteikia šilumos ir jaukumo jausmą, tad šiandien bandysime patys pasidaryti – minkštą kilimėlį. Darant savos gamybos kilimėlį, galima derinti įvairias spalvas: kokios labiausiai patinka ar labiausiai tinkamas prie esamo interjero.

Priemonės:

Tinklas (su nedidelėm akutėm, plastikinis)

Metalinis nėrimo vąšelis (su stambesne galvute)

Mezgimo siūlai (spalvą pasirenkama individualiai)

Žirklės

Procesas:

Siūlus susikarpome trumpomis, vienodo ilgio, atkarpėlėmis. Tinklelio kraštus sulenkiame ir apsiuvame mezgimo siūlu, kad sutvirtintume kilimėlio kraštus. Pradedame nerti kilimėlio pagrindą. Nėrimo vąšelį apkabiname sukarpytu siūlu, o vąšelio galvutę kišame per vieną tinklo skylute, tada užkabiname dvigubą siūlą ir ištraukiame jį per tinklo skylutę – gaunasi mazgelis (žiūrėti nuotraukoje). Lygius siūlo galus paliekame. Tai kartojame, kol suneriame visą tinklelį ir kilimėlis būna padarytas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jei lieka kokių nors nelygių, styrančių siūlų, juos galima paprasčiausiai apkarpyti. Nenustebkite, jei tokio kilimėlio nepavyks padaryti per vieną vakarą, bet tai puikus, atpalaiduojantis vakaro užsiėmimas, žiūrint gerą filmą ar klausantis muzikos.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top