Visuomenės evoliucija — į kurią pusę?
@ trūksta žodžių....
2012-04-03, 23:11
Pritariu tamstai 100 proc.
trūksta žodžių....
2010-11-13, 02:18
Galima daryti išvadą, kad toleruojame ir palaikome viską, kas žlugdo ir smukdo žmonių sąmoningumą: pvz.: astrologija, burtai, parapsichologija, psichomatinės ir įvairios energetinės metodikos, „sveikatingumo“, dvasinio „prašvitimo“praktikos ir t. t. Viso to propogavimas turi užslėptą tikslą: pritraukti ir užvaldyti žmogų, padaryti jį priklausomu. Taip žmonių asmeninis sąmoningumas smunka ir galiausiai degraduoja.

Asmenybės sąmoningumo centre „Luxvita“ kiekvienas gali nusistatyti savo sąmoningumo lygį. Paprastai gimstame viename lygyje ir turime galimybę tobulėti — kilti išminties laipteliais, arba jais leistis žemyn (kas dažniau pasitaiko). Žmonės gimę 12 sąmoningumo lygyje onkologinėmis ligomis neserga, o tobulėdami iki jo pakilę pasveiksta be vaistų. Dešimtame ir aukštesniuose sąmoningumo lygiuose esantys — puikiai sugeba mokslo įstaigose įgytas žinias pritaikyti praktikoje. Sąmoningumo lygis yra kintantis dalykas ir priklauso nuo teisingo vidinio savęs ir aplinkinio pasaulio suvokimo.

3.14zdc delb. Samoningumą lochvitoj galima pasimatuot, nu net užspazmavo, patys peza, kas žlugdo samoningumą ir patys žlugdymu užsiima, gal dar už pinigus???

Už kiek man dvyliktą lygį pafundytumėt, šarlatanėliai?
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai