Vasaros stilius pagal tinklaraštininkes (Foto)

Laikas.lt

Madai ir stiliaus formavimuisi įtaką daro daugybė skirtingų faktorių – žinoma, pirmiausia galime kalbėti apie podiumus ar garsenybes, tačiau internetui tapus neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi milžinišką įtaką aprangai daro mados ir stiliaus blogeriai. Šiandien dalinamės keletu inspiracijų, kurias radome sklaidydami aibę internetinių puslapių.

Gėlės

cablook.design42day.com

Kokia vasara be gėlių? Kiekvieno šiltojo sezono metu dizaineriai pristato kolekcijas, kuriose vis iš naujo sumirga gėlių žiedai. Natūralu. Ryškios spalvos atgaivina ir pralinksmina, o gėlės atspindi kiekvienoje merginoje gyvenančią romantikę. Atreipkite dėmesį į trečiąją nuotrauką – žinau, kad mamos mokė nederinti skirtingų raštų, tačiau taisyklės keičiasi – skirtingus raštus ir faktūras derinti galima. Prisiminkite, kad jeigu vienas drabužis ryškaus rašto (šiuo atveju – gelėtas švarkas), tai kitas turėtų būti klasikinis ir paprastesnis (šiuo atveju – dryžuotos kelnės).

Mėtos


theblondesalad.com

Stebint šio sezono pavasario/ vasaros kolekcijas buvo nesunku numanyti, kad pastelinės persikų, aviečių bei mėtos spalvos taps sezono hitais. Taip ir nutiko! Didžiausios sėkmės sulaukė blyškiai mėtinė spalva – ji ramina ir nuostabiai dera su vasariškai įdegusia oda. Beje, pasinaudokite ateinančio rudens monochromo tendencija ir renkitės vieno atspalvio drabužiais nuo galvos iki kojų – pastelinės spalvos tam idealiai tinka.

Asimetrija


fashiontoast.com

Trumpesnis priekis ir ilgesnis galas nėra vienintelė asimetrijos forma. Rinkitės drąsesnius ir įdomesnius variantus, nes pastarąjį gatvėse imame matyti erzinančiai dažnai. Kita vertus, reikėtų pripažinti, kad subtiliai apnuoginti keliai ir nugaroje besiplaikstantis šifono šleifas atrodo romantiškai, o kartu ir kiek prabangiai. Asimetrija atrodo stilingai, tačiau su tokiais drabužiais reikėtų eksperimentuoti itin atsargiai, jeigu jūsų figūra kiek pilnesnė.

Marga

5inchandup.blogspot.com

Jeigu niūrų rudenį ar pilką žiemą bijote margumo arba jaučiatės nejaukiai atrodydamos pernelyg ryškiai, tai bent jau vasarą nevenkite nei spalvų, nei skirtingų jų derinių! Daugelis mados blogerių sugeba derinti itin skirtingų raštų drabužius – pabandykite iš pradžių pakopijuoti, o tuomet išlaisvinkite savo fantaziją.

Bižuterija ir dar daugiau bižuterijos


jakandjil.com

Vasara yra puikus laikas rinktis laisvus ir paprastus drabužius, o įvaizdį susikurti gausybe bižuterijos – keletas žiedų, skimbčiojančios apyrankės, masyvios segės, įdomūs auskarai. Arba viskas kartu. Kažkur skaitėte, kad jeigu vieną riešą jau puošia apyrankė ar laikrodis, tai kito apkrauti nereikėtų? Taip, jeigu einate į reginį, kuriame privalu laikytis griežto aprangos kodo. Visais kitais atvejais eksperimentuokite!

blogai, mada, stilius, tendencijos, tinklaraščiai, vasara

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai