„Plevėsos virtuvėlė“ pristato... Pomidorinę ryžių sriubą

Laikas.lt
Plevėsos virtuvėlė

„Plevėsos virtuvėlė“ skirta tiems, kurie:
A) nekenčia gaminti,
B) nuolat bijo, kad gaminant kažkas nepasiseks,
C) arba tiesiog gerokai mieliau laiką leidžia miegamajame, nei virtuvėje.

Čia bus vien išmėginti patiekalai - tokie paprasti, kad juos sugadinti prireiktų didelio talento.

Skanaus!

Orams gerokai įkaitus gaminome šaltą pomidorinę, bet saulei vėl slepiantis už debesų galime pomidorus panaudoti ir pasišildymui.

Ooo! Šis įmantrus patiekalas skirtas tiems, kas turi laisvą pusdienį ir sklidiną širdį atsidavimo, nes čia jau teks pasiplūkti.

Išverdam natūralaus vištienos sultinio. Išverdam puodą ryžių. Supilam ryžius į sultinį, susmulkinam ir sumetam ten vištieną. Lengviausia dalis: atsukam gerą stiklainėlį mažų pomidorų savose sultyse. Ojojoi! Supilam viską sriubon. Išmaišom. Prieskonių eilė: aitrioji ir saldžioji paprika, pipirai, druska, bazilikai, mairūnai. Paragaujam. Mmm.

Tik labai mylint būsimą sriubos valgytoją įmanoma taip ilgai, atsiprašant, kruštis virtuvėje, tačiau, galiu pasakyti, verta. Beprotiškai gardi sriuba, puikiai tinka vėsiam sekmadienio vakarui.

Daugiau nuotykių virtuvėje: „Plevėsos virtuvėlė“.

Plevėsos virtuvėlė, pomidorai, receptai, ryžiai, vištiena

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai