Now Reading
Talentų banke – tapytoja Asta

Talentų banke – tapytoja Asta

Talentų banke – tapytoja Asta

Laikas.lt

Naujausia „Talentų banko“ viešnia, tapytoja Asta Kundelytė puikiai pasirūpinusi savo kūrybos sklaida internete. Merginos darbus galima rasti individualioje internetinėje galerijoje, „Facebook’e“ ir įsigyti tarptautinėje „Etsy.com“ parduotuvėje. Vis dėlto, informacijos apie talentus nebus per daug, tad mielai dalinamės Astos kūryba ir su „Laikas.lt“ skaitytojais.

Dalis Astos piešinių – galerijoje žemiau. Prieš juos pamatant – pačios autorės prisistatymo laiškelis:
 
Tapyba man yra didžiausias pomėgis. Ji leidžia išreikšti mintis, matytus vaizdus, perteikiant juos savo akimis, savitu stiliumi. Neretai gimsta ryškiaspalviai bei žaismingi darbai. Vengiu nuobodumo, nuolat ieškau naujų būdų drobėje atkartoti vis ką nors nauja bei išbandau skirtingą tapymo stilių.

Kaskart nekantrauju stoti prie molberto ir atidaryti tūbelę dažų bei pasinerti į kūrybinį procesą. Džiaugiuosi, kad neretai sulaukiu susidomėjusių mano darbais, nemažą jų dalį įsigijo Prancūzijos bei Šveicarijos gyventojai, kol ten gyvenau pastaruosius dvejus metus. Ten ir prasidėjo mano aktyvusis kūrybos procesas arba AI galerijos (www.aigalerija.lt), kurios projektų vadovė esu, gimimas. Projektas buvo planuojamas gana ilgą laiką, o vos prieš savaitę paminėjo pirmąjį gimtadienį! Nuolat kviečiame autorius prisijungti, pasižvalgyti po kitų menininkų darbus, sužinoti šiuo metu vykstančius konkursus ir kitas meno naujienas.

Naujus tapybos darbus talpinu kiekvieną savaitę, kartais ir dažniau, tad visada laukiu naujų arba senų, vis sugrįžtančių lankytojų mano online galerijoje – http://asta.aigalerija.lt/ O kad platusis pasaulis greičiau mane susirastų ir galėtų įsigyti originalių darbų, turiu online parduotuvę – http://www.etsy.com/shop/AstaArtwork

 O kaip gi be Facebook fanų puslapio? 🙂 Pamėk ir tu! http://www.facebook.com/astaart

 


„Laikas.lt“ talentų bankas laukia, kol galės pranešti pasauliui ir apie Jus. Kreipkitės adresu [email protected], pristatykite save, prisekite savo darbus, o mes pasirūpinsime, kad jie būtų pamatyti

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top