Pasidaryk pats. Nėriniuoti džinsiniai šortukai

Laikas.lt
ievospievos.eu

Džinsiniai šortai yra daugelio merginų mėgstama vasaros apranga – derinyje su šilkiniais marškiniais jie atrodo itin stilingai, o apsirengus sportinius marškinėlius galima drąsiai leistis į žygį ar tiesiog praleisti vakarą važinėjant dviračiu. Neabejojame, kad spintoje turite ir rečiau dėvimų, jau pabodusių džinsinių šortukų, tad siūlome juos atnaujinti kartu su blogere Ieva.

Jeigu jūsų pasirinkti šortukai nėra pakankamai siauri ir styro, tai reikės šonuose iškirpti truputį medžiagos, kaip parodyta paveikslėlyje. Tuomet jums reikės apnerti medžiagą paprastu raštu be užmetimo, kad turėtumėte pagrindą raštų nėrimui. Pasidariusios pagrindą prinerkite dar kelias eiles stulpeliais, Ieva nėrė tris eiles.

Pasirinkite kiauraraštį - galite nerti apvaliuoju, galite ir kvadratėliais. Iškirptose vietose teks sunerti daugiau eilių, o likusiose pakaks keletos. Baigusios nėrimą kiauraraščiu užnerkite įmantresnį raštą.

Esame tikri, kad nemokančios nerti dabar pyksta, tačiau išmokti visai nesunku! O tinginčios gali tiesiog pasinaudoti šia idėja ir nėrinius prisisiūti, pastarųjų nusipirksite kiekvienoje rankdarbių parduotuvėje.

Daugiau stiliaus idėjų Ievos tinklaraštyje.

Ievos Pievos, mada, nerimas, nėriniuoti šortai, šortai, stilius, vasara

Naujausi komentarai
Kristi
2014-07-29, 22:28
Jeigu džinsas plonas gal ir eina apnerti. Man pačiai nesigavo taip kaip parodyta. Aš pasisiuvau pirma tokiu kaip apmestiniu dygsniu ir prie jo nėriau. Išėjo tokiom bangelėm. Visai nieko. Nors per daug eilių nepatariu daryti, kiek keistokai atrodo. Man efektui užteko dviejų. :)
Me
2012-06-27, 13:15
kaip tik mąsčiau, ką pasidaryt su savaisiais šortukais :) puiki idėja.
Julija
2012-06-25, 17:48
Butu šaunu,jeigu daugiau laikas.lt redaktoriai detu "pasidaryk pats" ideju ;) dabar toks metas,kai vasara ir laiko daugiau..
Diana
2012-06-24, 18:48
Gal ir nieko visai:)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai